Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - HSO

HSO – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van HSO
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling

Match Plan begeleidt HSO met een waardebepaling

Match Plan heeft HSO ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waardering van immateriële vaste activa is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van de overname van MOTION10, in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving.

HSO
Over HSO
Waardebepaling

Over HSO

HSO is een wereldwijde aanbieder van Microsoft-technologie. Op basis van Microsoft Cloud platformen zoals Azure en Dynamics 365 implementeren ze software voor een divers arsenaal aan klanten. Samen met hen zetten ze zich in voor de digitale transitie. Ze helpt bedrijven bij het moderniseren van hun bedrijfsvoering, het invoeren van intelligente automatisering, het leveren van real-time inzichten en het verbinden van de onderneming met de buitenwereld

Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de leading Microsoft partners wereldwijd en behoort het tot de Microsoft inner circle. Ze zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam en er werken circa 2200 mensen wereldwijd.

Waardebepaling

Rol van Match Plan

Match Plan heeft het HSO ondersteund met een waardebepaling van immateriële vaste activa. Dit verzoek is gedaan in verband met de boekhoudkundige verwerking van de overname van MOTION10, in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Rol van Match Plan x HSO
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV