Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Intero Integrity Services

Intero Integrity Services – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Intero Integrity Services
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Intero Integrity Services met een waardebepaling

Match Plan heeft Intero Intetgrity Services ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waardering van immateriële vaste activa is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van de overname van Pipetel Technologies, in overeenstemming met de International Financial Reporting Standard number 3 (“IFRS 3”) “Business Combinations”.

Intero Integrity Services - logo
Over Intero Integrity Services
Referentie

Over Intero Integrity Services

Intero Integrity Services biedt een compleet scala aan diensten voor de olie-, gas- en petrochemische industrie over de hele wereld. Ze focussen zich op de servicelijnen, pijpleidingen, inspectie, opslagtanks, industrie en milieu. Ze kunnen helpen bij elke stap van uw installatie – van ontwerp tot einde levensduur – om de best mogelijke werking te garanderen gedurende de gehele werkcyclus van uw installatie. Intero Integrity is ’s werelds enige specialist op het gebied van inspectie, industriële en milieudiensten die innovatieve technologieën, kritische inzichten, ultramoderne apparatuur en geavanceerd gegevensbeheer combineert met een gestroomlijnde projectaanpak. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, met wereldwijd kantoren.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Intero Intetgrity Services ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Rol van Match Plan x Intero Integrity Services
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV