Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header referentie Janssen

Janssen – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Janssen
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan heeft Janssen begeleid bij een PPA (Purchase Price Allocation)

Match Plan heeft Janssen ondersteunt bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation. Dit verzoek is gedaan naar aanleiding voor financiële rapportage doeleinden bij het opstellen van de jaarrekening. Een Purchase Price Allocation, of Kostprijs Allocatie, geeft invulling aan de wijze waarop een onderneming de aankoopprijs van een overname verwerkt in de jaarrekening. Match Plan heeft Janssen hierin ondersteunt bij de waardering van de immateriële vaste activa.

janssen
Referentie - Over Janssen - Match Plan
Referentie

Over Janssen

Janssen is de holding van een groep maatschappijen die al meer dan 140 jaar actief is in het verzorgen en coördineren van logistieke oplossingen. Het motto van de groep is de efficiency te verbeteren en het realiseren van kostenbesparingen in het logistieke proces met als doel om de marge te verbeteren door excellente uitvoering. Hiervoor gebruikt Janssen de software van data-analyse.

Referentie

Diensten Janssen

De diensten van Janssen worden aangeboden bij lucht- en zeevracht, wegtransport, pakketdistributie en opslag en fulfilment, eventueel in combinatie met goederen assemblage en -installatie en haalt goederen op, waar ook ter wereld. Op 13 januari 2022 heeft Waterland Private Equity, via Janssen GOC Holding B.V., 100% van de aandelen in Janssen overgenomen.

Referentie - Diensten Janssen - Match Plan
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV