Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijfsfinanciering

Match Plan heeft Jordens Holding B.V. begeleid bij de herfinanciering van haar onderliggende werkmaatschappijen.

Match Plan heeft Jordens Holding B.V. begeleid bij het benaderen van diverse banken voor de herfinanciering van haar onderliggende werkmaatschappijen behorend tot de Jordens Groep.

Jordens Holding B.V. (Jordens) is de houdstermaatschappij van de werkmaatschappijen van Jordens. Sinds de oprichting van Jordens in 1983 is de onderneming uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van hoogwaardige kunststof producten voor woningen en bedrijfspanden. De onderneming is gevestigd te Zwijndrecht waar men beschikking heeft over een unieke showroom van circa 2.000 m2. Het streven van de onderneming is het leveren van kwaliteit en zekerheid aan haar klanten.

Jordens
waardebepaling bedrijf

Referentie

De Kredietbehoefte

De financieringsbehoefte van Jordens voor de komende jaren bestaat uit de herfinanciering van de bestaande kredietfaciliteiten en het onroerend goed. Gelet op de waarde van het onroerend goed adviseerden wij om een zo kort mogelijke looptijd te hanteren voor de financiering van het onroerend goed en de beschikbare cash flow (grotendeels) aan te wenden voor aflossing op deze lening.

Referentie

Rol van Match Plan

De diensten van Match Plan betroffen onder meer het opstellen van een financieringsmemorandum, het benaderen van de banken/investeerders en het voeren van besprekingen met geïnteresseerde partijen voor het herfinancieren van de bestaande krediet faciliteiten en het voeren van de onderhandelingen met de financiers.

Overnameadviseur
Niels Ansems - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met Niels Ansems MSc Over Niels Ansems MSc