Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header Klantenvertellen
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Klantenvertellen bij de verkoop aan het Duitse eKomi

Match Plan heeft Youvia mogen begeleiden bij de verkoop van Klantenvertellen, Kiyoh en Patiëntenvertellen aan het Duitse eKomi. eKomi is Europa’s grootste onafhankelijke leverancier van transactie gebaseerde klantbeoordelingen en product reviews. De overname biedt marktleider Klantenvertellen de kans om nog meer waarde toe te voegen aan hun propositie en helpt om de internationale groeiambities van het bedrijf te versnellen.

Klantenvertellen logo groot
Klantenvertellen

Creating value together

Over Klantenvertellen

Marktleider Klantenvertellen biedt met de labels Klantenvertellen, Patiëntenvertellen en Kiyoh bedrijven de mogelijkheid om beoordelingen van consumenten te verzamelen. Op het platform staan meer dan 7 miljoen reviews.

Creating value together

Over eKomi

eKomi the feedback company, is Europa’s eerste en grootste onafhankelijke leverancier van transactie gebaseerde klantbeoordelingen en productreviews. Als wereldwijde Google-partner met meer dan 200 werknemers en met het hoofdkantoor in Berlijn heeft eKomi meer dan 100 miljoen reviews verzameld en gepubliceerd.

eKomi
Klantenvertellen eKomi

Creating value together

Over de deal

Michael Ambros, CEO en oprichter van eKomi (links op de foto): “Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met Olaf Mieras, Directeur van Klantenvertellen. De culturele fit met eKomi is groot en onze investering zal hen helpen om extra groeipotentieel vrij te maken en uit te breiden in de Benelux. Het markeert ook de volgende mijlpaal in de buy-and-build strategie die we vorig jaar samen met Pride Capital hebben gelanceerd”.

Creating value together

''Dit geeft ons de mogelijkheid om waarde toe te voegen''

Olaf Mieras, CEO Klantenvertellen: “We zijn erg verheugd dat Klantenvertellen deel gaat uitmaken van de eKomi-groep. Dit geeft ons de mogelijkheid om waarde toe te voegen aan onze propositie en onze internationale ambities te versnellen. Ook danken we Youvia voor de afgelopen 6 jaar waarin we in Nederland duurzaam marktleider zijn geworden en kijken er naar uit om in de toekomst als business partner samen te werken “

Klantenvertellen bericht
Overnameadviseur IT en Online – Erik en Lucas

Creating value together

Rol van Match Plan

Match Plan heeft het management van Youvia en Klantenvertellen gedurende het gehele verkooptraject succesvol bijgestaan en geadviseerd. Namens Match Plan waren Erik Smidt, Rens Knevels en Lucas Troelstra betrokken als overnameadviseurs.

Erik Smidt - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV