Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft de aandeelhouders van KV Media Groep begeleid bij de verkoop van hun onderneming aan DTG.

Match Plan heeft de aandeelhouders van KV Media Groep begeleid bij de verkoop van hun onderneming aan DTG. In de aandelentransactie zijn de holding en werkmaatschappijen overgedragen aan een grote organisatie. Het betrof een strategische aankoop. Binnen de organisatie waren meerdere aandeelhouders actief met verschillende aandelenpakketten. Emotie, belangen en toekomstperspectief spelen in alle afwegingen een grote rol.

Klantenvertellen logo groot
Een bedrijf overnemen

Referentie

Beschrijving KV Media Groep

KV Media Groep is specialist in onafhankelijke klantbeoordelingen en bestaat onder meer uit de labels Klantenvertellen.nl en KiyOh.nl. KV Media Groep is marktleider in het leveren van klantbeoordelingen op zowel websites als ook webwinkels. Gezamenlijk hebben de twee labels ruim 12.000 klanten in 32 verschillende branches. De onderneming is gevestigd in Tilburg.

Referentie

Beschrijving DTG

DTG is een bedrijf dat online marketing services biedt voor ondernemers in Nederland. Ze richten zich met name op de MKB-markt en helpen ondernemers beter vindbaar te zijn, zich online te presenteren en in contact te komen met nieuwe klanten. Met de overname van de KV Media Groep verstevigt DTG haar positie als online marketing services organisatie voor het MKB.

Bedrijf verkoop klaar
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Terugblik met de klant

Wat is je ervaring met ons gedurende het traject omtrent de verkoop?

Match Plan heeft een deskundige, professionele indruk gemaakt. Bij de verkoop van een bedrijf kwam uiteindelijk veel meer kijken dan wij vooraf hadden ingeschat. Wij hebben continue het gevoel gehad dat Match Plan onze belangen op een goede wijze heeft behartigd en daarbij streefde naar het beste eindresultaat. Ook bij het verwerken en structureren van alle bedrijfsinformatie speelde Match Plan een belangrijke rol in het traject.

Wat is de meerwaarde van Match Plan gedurende het verkooptraject?

Bepaling van de strategie, inhoudelijke begeleiding, onderhandelingen, kennis en daadkracht. Erik Smidt stuurde onze verwachtingen en opvattingen op de juiste wijze bij, hetgeen bijdroeg aan een goed eindresultaat.

Bedrijf verkopen

Nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen in de marketing en communicatie branche?

Download de whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sector update M&A Marketing en communicatie
Erik Smidt - Partner Match Plan

Meer weten over de diensten van Match Plan?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV