Menu Sluiten
Sluiten

Bisbee Flexonderwijs

Lees verder
Terug naar referenties

Referentie

Match Plan helpt Bisbee Flexonderwijs met High Level Waardering

Gerald Pikkemaat is één van de twee directeuren van Bisbee Flexonderwijs. Zijn organisatie richt zich op het uitvoeren van onderwijsopdrachten. Toen hij zijn bedrijf opnieuw moest laten waarderen wist hij direct wie hij daarvoor moest inschakelen. Onze waarderingsspecialisten Leon Koorevaar en Richard Peeters hebben Gerald met veel plezier geholpen.

bisbee-logo 2
Waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving Bisbee

Gerald Pikkemaat is één van de twee directeuren van Bisbee Flexonderwijs. Bisbee is al meer dan 15 jaar thuis in het onderwijs en ontzorgt onderwijsinstellingen met flexibel personeel. In 2003 startte Bisbee onder de naam Regie.nl.

De afgelopen jaren is Bisbee uitgegroeid tot een bedrijf dat landelijk actief is in de uitvoering en ontwikkeling van het NT2-onderwijs. Bisbee is niet meer weg te denken uit de inburgering, de laaggeletterdheid, de Internationale Schakelklas (ISK/EOA) en de volwasseneneducatie. Via de Bisbee Academie heeft de organisatie de afgelopen jaren in de NT2-docentenmarkt zo’n 200 onderwijsgevenden bijgeschoold tot gecertificeerd NT2 docent. Bisbee is ook actief in de detachering in het PO, VO en het MBO. Verder zijn hun Taaltoetsers onmisbaar bij de afname van taalexamens in het mbo.

Referentie

Rol van Match Plan

Onze waarderingsspecialisten Leon Koorevaar  en Richard Peeters hebben de High Level Waardering succesvol en naar volle tevredenheid afgerond.

Purchase Price Allocation -pagina
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV