Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - ND Group

ND Group – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van ND Group
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt ND Group met een impairment test

Match Plan heeft ND Group ondersteund bij de jaarlijkse impairment test van een van haar ondernemingen. Een impairment test is een onderzoek om te controleren of de waarde in de boekhouding nog overeenkomt met de werkelijke waarde van een bedrijf.

ND Group logo
Over ND Group
Referentie

Over ND Group

ND Group, opgericht in 2008, is een internationale private equity- en portefeuilleholding gevestigd in Nederland, met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Ze zijn een verantwoordelijke en duurzame investeringsmaatschappij en investeren in oplossingen die gebruikmaken van moderne gezondheidszorg en technologische diensten die de toegang tot duurzame infrastructuur verbeteren. Ze geloven dat de kwaliteit van de investeringen en vermogen om bedrijven op te bouwen sterk afhankelijk zijn van het naleven van diversiteit, gelijkheid en inclusie.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft ND Group ondersteund met de jaarlijkse impairment test van een van haar ondernemingen. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Rol van Match Plan x ND Group
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV