Menu Sluiten
Sluiten
waardebepaling PropertyEuro

PropertyEuro – Waardebepaling bedrijf

Lees verder
Terug naar referenties
bedrijfswaardering

Match Plan waardeert aandelen van PropertyEuro B.V.

PropertyEuro heeft Match Plan ingeschakeld voor een indicatieve waardering van de aandelen. Het doel van de opdracht was om de overkoepelende stichting een vertrouwelijk en onafhankelijk waarde oordeel te geven.

logo PropertyEuro_png
Bedrijfswaardering Match Plan
Bedrijfswaardering

Beschrijving PropertyEuro

PropertyEuro is actief als uitgever in de vastgoedsector. De onderneming publiceert dagelijkse nieuwsbrieven in hun magazines (i.e. PropertyNL en PropertyEU), publiceert jaaruitgaven, verricht onderzoek en organiseert bijeenkomsten.

bedrijfswaardering

waarderingsmethodiek

Er is een indicatieve waardering van de ondernemingen opgesteld volgens de gangbare bedrijfseconomische maatstaven. Hierbij is er uit gegaan van going concern en is er rekening gehouden met alle overige factoren. Bij een indicatieve waardering baseert Match Plan zich op de beschikbare financiële gegevens en/of marktgegevens van PropertyEuro. De indicatieve waardering op met behulp van de Discounted Cash Flow-methode (“DCF”). Deze waarderingsmethode kijkt vooruit en baseert zich op de ‘vrije geldstromen’, die naar verwachting voor de aandeelhouders/ondernemers beschikbaar zullen komen uit de toekomstige exploitatie, rekening houdend met het risicoprofiel van de Onderneming.

Waarderingsmethodiek
Waardebepaling bedrijf
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft alle aandeelhouders gedurende het gehele verkooptraject bijgestaan. Het zwaartepunt lag bij het beoordelen van de indicatieve biedingen op basis van een high level waardebepaling. Waarna Match Plan de aandeelhouders heeft begeleid bij de onderhandelingen, de vastlegging in een intentieovereenkomst, het due diligenceproces en de vastlegging van de overeengekomen afspraken in de definitieve contractdocumentatie.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV