Menu Sluiten
Sluiten

Robot Robots Company

Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijfsfinanciering

Match Plan heeft Robot Robots Company begeleid bij de gewenste groeifinanciering van ruim € 5 miljoen.

Robot Robots Company, een Haags bedrijf actief op het gebied van robottechnologie, heeft de gewenste groeifinanciering van ruim € 5 miljoen gearrangeerd. Match Plan heeft CEO Martin Roos ondersteund tijdens het gehele financieringstraject. Na een zorgvuldig selectieproces is er uiteindelijk een financieringsarrangement afgesloten met 5 partijen. De werkzaamheden van Match Plan betroffen onder meer het selecteren van financiers, onderhandelingen inzake financieringsvoorwaarden en de juridische vastlegging.

robot-robots-company1
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving Robot Robots Company

Robot Robots Company is actief in zowel de zorg- als  de beveiligingsmarkt. Dochteronderneming Robot Care Systems is recent diverse malen in de media gekomen. De onderneming, bekend van de zorgrobot LEA, heeft in 2015 meerdere awards gewonnen. Zo werden zowel de Shell liveWIRE award en de Herman Wijffels Innovatieprijs gewonnen door Robot Care Systems. Dit leverde de onderneming reeds € 50.000 op, ten behoeve van de verdere productontwikkeling.

Referentie

Financiers

Rabobank Regio Den Haag, Makis Holding, InnovationQuarter, CbusineZ en Else B.V. hebben Robot Robots Company de gevraagde financiering verleend. De investering bedraagt in totaal ruim €5 miljoen en zorgt ervoor dat Robot Robots Company zijn producten verder kan ontwikkelen en deze internationaal kan uitrollen.

Overnameadviseur
Niels Ansems - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met Niels Ansems MSc Over Niels Ansems MSc