Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - The Sharing Group

The Sharing Group – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van The Sharing Group
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt The Sharing Group met een waardebepaling

Match Plan ondersteunt The Sharing Group periodiek met de waardering van de verschillen sectoren waarin ze opereren (online, deelmobiliteit en duurzame energie) en de waardering van de groep in het kader van de waardering van werknemersparticipaties van certificaten van aandelen.

The Sharing Group - logo
Over The Sharing Group
Waardebepaling bedrijf

Over The Sharing Group

The Sharing Group is een shared hosting onderneming die technische platforms ontwikkelt en beheert in de domeinen online, deelmobiliteit en duurzame energie. Via deze technische platformen krijgen consumenten, en klein zakelijke gebruikers, op een kosteneffectieve wijze gedeelde toegang tot assets.

The Sharing Group is ontstaan vanuit online dienstverlening, in welk domein sinds 2003 een klantenbasis is opgebouwd van meer dan 250 duizend gebruikers die ruim 1,1 miljoen producten afnemen. Ze zijn sinds 2010 actief in mobiliteitsoplossingen en heeft haar eigen whitelabel shared mobility platform ontwikkeld. Sinds 2019 heeft The Sharing Group zijn footprint richting Energie uitgebreid met zijn eigen, white label energieplatform genaamd EnergyZero.

Waardebepaling bedrijf

Rol van Match Plan

Match Plan heeft The Sharing Group ondersteund met waarderingen van de verschillende sectoren waarin ze opereren (online, deelmobiliteit en duurzame energie) en de waardering van de werknemersparticipatie van certificaten van aandelen.

Rol van Match Plan x The Sharing Group
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV