Menu Sluiten
Sluiten
Online vertaalbureau verkopen – desktop
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft Julian Wagenhuis begeleid bij de verkoop van Translation Kings.

Match Plan is trots op het succesvol begeleiden van ondernemer Julian Wagenhuis bij het verkopen van Translation Kings. Match Plan heeft Julian Wagenhuis gedurende het gehele verkooptraject bijgestaan en geadviseerd. Binnen 8 maanden hebben we dit verkooptraject tot volle tevredenheid van onze opdrachtgever afgerond.

Julian interview - bedrijf verkopen

Referentie

Bekijk de video

Translation Kings werd in 2007 door Julian Wagenhuis opgericht. Inmiddels is dit vertaalbureau uitgegroeid tot een gecertificeerd bureau met meer dan 15.000 klanten. Met haar 1.100 vertalers is Translation Kings in staat een breed arsenaal aan content te vertalen naar 150 verschillende talen. Met haar op maat gemaakte, volledig cloud-gebaseerd systeem is Translation Kings in staat om een breed scala van klanten te voorzien van haar diensten. Het doel van Translation Kings: professionele vertalingen naar alle talen.

Referentie

Rol van Match Plan

Voorafgaand aan het verkoopproces zijn er concrete doelen opgesteld. Vervolgens is het informatiememorandum geschreven (i.e. een uitgebreid verkoopdocument) en is er een long-list gemaakt met potentiële kopers. Na de marktintroductie hebben onze specialisten met 15 partijen gesproken. Hiervan hebben 7 partijen een serieus bod  gedaan. Uiteindelijk is er na de onderhandelrondes een letter of intent (i.e. voorlopig koopcontract) getekend met TSM Partners. Tot slot heeft Match Plan het boekenonderzoek begeleid en alle juridische contractdocumentatie verzorgd.

Overnameadviseur
Overnamebegeleiding Translation Kings

Referentie

Terugblik met de klant

Aan het eind van de dag is een deal sluiten een emotioneel proces. Hoe graag je er ook zakelijk in wilt staan, de realiteit wijst uit dat dit simpelweg niet gaat. In mijn geval is dit goed uitgevallen in nauwe samenspraak met Hans van de Pas. Ik kan Match Plan niet genoeg dankbaar zijn voor het eindresultaat van de deal. Als ondernemer denk je dat je veel weet op verschillende vlakken. Tijdens de verkoop van mijn bedrijf kwamen er honderden vragen naar voren waar je niet gemakkelijk uit komt. Gedurende het hele adviestraject is alles ter sprake gekomen en is alles opgelost.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV