Menu Sluiten
Sluiten
Hydrowear Desktop Header
Lees verder
Terug naar referenties

Waardebepaling bedrijf

VP Textile B.V. heeft Match Plan ingeschakeld bij de Purchase Price Allocation PPA van Hydrowear

Midden juni 2021 heeft VP Textile B.V. het bedrijf Hydroware overgenomen. VP Textile B.V. is onderdeel van VP Capital, een family office met een lange geschiedenis in de Nederlandse textielindustrie en produceert al meer dan 155 jaar werkkleding. VP Textile B.V. is de houdstermaatschappij voor ondernemingen actief in duurzame workwear en protective wear die het comfort en de veiligheid van medewerkers borgen. In het kader van de jaarrekening diende er voor deze transactie een waardering voor financiële rapportage doeleinden (i.e. Purchase Price Allocation) te worden opgesteld.

VP Capital logo
Hydrowear1

Referentie

Beschrijving Hydrowear

HYDROWEAR is een onderneming die zich richt op het leveren van ‘Workwear’ aan semioverheden en bedrijven voornamelijk actief in de bouw en industrie. Hydrowear ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigd hoogwaardige werkkleding en waterdichte beschermkleding. De producten voldoen aan strenge technologisch criteria en of wettelijke normen die van toepassing zijn binnen de sectoren waaraan HYDROWEAR haar producten verkoopt.

Referentie

Rol Match Plan

Match plan heeft VP Textile B.V. geholpen bij de waardering voor financiële rapportage doeleinden (Purchase Price Allocation) van Hydrowear. Hierbij heeft Match Plan de relevante immateriële vaste activa geïdentificeerd, de waardering daarvan uitgevoerd en de resterende levensduur van deze immateriële vaste activa bepaald. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (director Valuations) uitgevoerd.

Positieve vooruitzichten
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV