Menu Sluiten
Sluiten
Weave-desktop-header

Weave – Bedrijf verkopen

Bezoek website van Weave
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Weave bij de verkoop aan Mijndomein

Match Plan mocht Stephan Plat en Peter Jan Karens begeleiden bij de verkoop van hun aandelen in softwarebedrijf Weave. Het Rotterdamse bedrijf is per 15 februari verder gegaan onder Mijndomein.

Weave PNG
Overname weave adviseur

Referentie

Beschrijving Weave

Weave is een innovatieve softwareontwikkelaar die zich richt op cloud-native softwareontwikkeling. Met een team van 20 developers en designers helpen ze klanten in talloze vakgebieden als technisch ontwikkelpartner. Een van de belangrijkste speerpunten van Weave is het maken van impact d.m.v. hun technologie. De recente overname door Mijndomein stelt het bedrijf dan ook in staat om hun technologische kennis te gebruiken om bij te dragen aan de ambitieuze ambities van Mijndomein.

Referentie

Over Mijndomein

Mijndomein kennen de meeste mensen als domeinregistratie platform voor kleine ondernemers. De twee partijen werken al jaren succesvol samen en Mijndomein heeft al sinds 2019 een minderheidsbelang in Weave. De strategische overname stelt Mijndomein in staat om haar ambities als aanbieder van platformen voor shared hosting, smart energy en shared mobility te versnellen. ‘’We zijn onder de indruk van de kennis en kunde van de ontwikkelteams van Weave en zijn dan ook erg blij dat Weave volledig onderdeel van Mijndomein wordt,’’ aldus Henri de Jong, medeoprichter van Mijndomein.

Overnameadviseur
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Reden van verkoop

De twee jonge ondernemers hebben jaren vol plezier gewerkt bij Weave en zullen hier de komende periode ook mee doorgaan. De overname stelt Weave instaat een volgende groeifase in te gaan en geeft tegelijkertijd de ondernemers de ruimte om nieuwe uitdagingen op te pakken. Algemeen directeur Stephan Plat en technisch directeur Peter-Jan Karens blijven bij Weave actief in hun huidige functies.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Weave in het verkoopproces bijgestaan. Zo hebben wij een waardering van de onderneming uitgevoerd, onderhandelingen gevoerd, het due diligence onderzoek begeleid en  de contracten opgemaakt. Vanuit Match Plan zat Rens Knevels in het dealteam.

Een bedrijf verkopen
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV