Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft alle aandeelhouders van Webscale, begeleid bij de verkoop van 100% van de aandelen aan Combell.

Beschrijving Webscale

Webscale is een hosting bedrijf dat zich concentreert op betrouwbare hosting van Drupal websites, DevOps, OTAP omgevingen, Piwik en verschillende PHP platformen. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Webscale een uitstekende reputatie verworven als een betrouwbare onderneming en partner. Webscale heeft een gerenommeerd klantenbestand waaronder diverse onderwijsinstellingen, gemeentes, ministeries, Nyenrode, Land Rover en Eindhoven Airport.

Webscale-ref
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving Combell

Combell is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot een belangrijke speler in hostingdiensten, IT integratoren en software ontwikkeling voor bedrijven in de Benelux. Naast standaard diensten zoals: domeinnaam registratie, website hosting en e-mail, is Combell ook gespecialiseerd in geïntegreerde oplossingen op maat voor ondernemingen.

Referentie

Reden overname

De enorme M&A dynamiek in de Hostingsector in combinatie met de toenemende vraag naar schaalgrootte van infrastructuren en strengere veiligheidseisen, heeft Webscale doen besluiten om zich aan te sluiten bij een grote strategische partij.

Combell heeft ingezet op groei door middel van een buy-and-build strategie met de overname van Webscale. Daarnaast heeft Combell door de overname van Webscale haar marktpositie in het MKB in Nederland aanzienlijk versterkt.

Overnameadviseur
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft alle aandeelhouders gedurende het gehele verkooptraject bijgestaan. Het zwaartepunt lag bij het beoordelen van de indicatieve biedingen op basis van een high level waardebepaling. Waarna Match Plan de aandeelhouders heeft begeleid bij de onderhandelingen, de vastlegging in een intentieovereenkomst, het due diligenceproces en de vastlegging van de overeengekomen afspraken in de definitieve contractdocumentatie.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV