Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Weener Plastics

Weener Plastics – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Weener Plastics
Lees verder
Terug naar referenties
Impairment test

Match Plan begeleidt Weener Plastics met een impairment test

Match Plan heeft Weener Plastics ondersteund bij diverse waarderingsvraagstukken bij het opstellen van de jaarrekening, waaronder de jaarlijkse impairment test van de goodwill.

Weener Plastics logo
Over Weener Plastics
Referentie

Over Weener Plastics

Weener Plastics is een wereldwijde totaalleverancier van innovatieve kunststof verpakkingsoplossingen, met een sterke focus op de functionaliteiten doseren, inhouden, en sluiten. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert doppen, sluitingen, roll-on-ballen, potten en flessen met toegevoegde waarde voor de markten voor persoonlijke verzorging, voeding, thuiszorg en gezondheidszorg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ede, Nederland, en ze hebben meer dan 4.000 werknemers en 25 vestigingen in 17 landen wereldwijd.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Weener Plastics ondersteund met een diverse waarderingsvraagstukken bij het opstellen van de jaarrekening, waaronder de jaarlijkse impairment test van de goodwill. Een impairment test is een onderzoek om te controleren of de waarde in de boekhouding nog overeenkomt met de werkelijke waarde van een bedrijf. Het kan namelijk zo zijn dat de immateriële vaste activa (denk aan bijvoorbeeld de goodwill of de merknaam) een waardevermindering hebben ondergaan. Dat komt vaak voor wanneer de marktomstandigheden zijn veranderd.

Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Rol van Match Plan x Weener Plastics
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV