Menu Sluiten
Sluiten
Header desktop WUA
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt verkoop aandelenbelang WUA

Klaas Kroezen, een van de oprichters en aandeelhouders van WUA heeft Match Plan betrokken voor de begeleiding van de verkoop van zijn aandelenbelang in WUA.  Klaas heeft in 2008 WUA opgericht en heeft jarenlang met veel passie en plezier gewerkt aan het uitbouwen van de organisatie. Na 14 jaar was Klaas toe aan een nieuwe stap in zijn carrière en heeft hij besloten om zijn aandelenbelang in WUA over te dragen. Deze keuze is mede ingegeven door zijn ambitie om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging als ondernemer. Wij wensen hem daarin heel veel succes.

Wua logo
Beschrijving WUA

Referentie

Beschrijving WUA

WUA helpt bedrijven de beste te worden én te blijven in de digitale wereld door middel van Digital CX Benchmarking en Usability onderzoeken. WUA’s Digital CX Platform geeft bedrijven inzicht in de digitale oriëntatie & aankoopreizen van klanten op meerdere apparaten zoals smartphone, tablet en pc. WUA Benchmark toont de digitale verkoopervaring & prestaties in vergelijking met concurrenten en levert zodoende een marktoverzicht, prioriteiten en overzicht in waar en hoe te verbeteren.

Met een bewezen internationale onderzoeksmethodologie en benchmark bestaande uit 50.000+ websites & apps levert WUA inzicht, focus en acties binnen organisaties zodat zij zich kunnen inzetten en verder kunnen gaan met het leveren van de beste customer experience en zo kunnen werken aan een zo hoog mogelijke conversie. Klanten van de onderneming zijn bijvoorbeeld Bol.com en KLM.

Referentie

Rol Match Plan

Rens Knevels Msc van Match Plan is gedurende het proces betrokken geweest als adviseur van Klaas en heeft hem begeleidt bij de gesprekken en onderhandelingen.

Rol Match Plan WUA
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV