Menu Sluiten
Sluiten
Overnameadviseur IT en Online

IT & online

Wij helpen u bij elke stap van het (ver)kooptraject

  • Tientallen ondernemers begeleid in de IT & online
  • Groot netwerk MKB bedrijven
  • Meer dan 25 jaar ervaring
Lees verder
Terug naar branches
Overnameadviseur IT & Online

Een IT & Online bedrijf kopen of verkopen? Wij begeleiden u bij het volledige traject

Om u optimaal te kunnen begeleiden is het belangrijk dat een overnameadviseur uw branche kent. Match Plan is gespecialiseerd in het begeleiden van IT & Online bedrijven bij aan- of verkooptrajecten. Wij kennen de markt, we weten wat er speelt, welke partijen er actief zijn en snappen met welke aspecten u als ondernemer in de digitale wereld te maken heeft. Zo hebben wij afgelopen jaren tientallen ondernemers in de IT & Online mogen begeleiden bij een koop of verkoop van hun onderneming. Als overnameadviseur IT & Online begeleiden wij het hele traject, van de oriëntatie tot aan de overdracht bij de notaris.

Overnamespecialist IT & Online
Hoe ziet een overnametraject eruit?

Overnameadviseur IT & Online

Een overname is een behoorlijk complex proces. Er komt veel bij kijken. Hierbij kunt u denken aan waardebepalingen, het vinden van de juiste (ver)kopers, onderhandelingen, het in kaart brengen van financiële informatie, juridische zaken, fiscale aspecten, een boekenonderzoek, financieringen en nog veel meer. Ons team kent voor elk onderdeel een eigen specialist. Zo zorgen wij ervoor dat u het traject met een gerust gevoel aangaat en bent u gedurende het gehele traject voorzien van de juiste specialist op het juiste moment.

Webinar

Webinar - Overnameontwikkelingen IT & Online sector

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van overnames binnen de IT branche? In ons webinar vertellen overnameadviseurs Lucas Troelstra en Hans van de Pas over de laatste ontwikkelingen op het gebied van overnames binnen de IT branche. Wat maakt dat veel kopers juist in deze onzekere tijden interesse hebben in IT-organisaties? En hoeveel is uw IT-bedrijf eigenlijk waard? Het komt allemaal aan bod.

</div class>

Overnames IT sector
Podcast

Podcast - Overnameontwikkelingen IT & Online sector

Linde Koudstaal gaat in gesprek met onze overnameadviseur Lucas Troelstra, over de laatste overnameontwikkelingen binnen de IT & Online. Hoe ziet de overnamemarkt eruit? Is het op dit moment een goed moment om een onderneming over te nemen, of is het juist het perfecte moment om te verkopen? En hoeveel is een IT bedrijf eigenlijk waard? Het wordt allemaal besproken. Luister hem hier via de website, via Spotify of via Apple Podcasts.

Nieuws IT & Online
Julian interview - bedrijf verkopen

“Ik dacht dat Match Plan het beste resultaat voor mijn bedrijf zou kunnen behalen. En dat is ook gebleken” – Julian Wagenhuis, voormalig eigenaar Translation Kings en mede-eigenaar van Excellent Carwash

Match Plan heeft begeleid bij de verkoop van Translation Kings en inkoop in Excellent Carwash.

Afgeronde opdrachten IT & online

Een aantal van onze referenties

Laden..
Erik Smidt - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV