Menu Sluiten
Sluiten

Match Plan begeleidt Linnenatwork bij de verkoop van de onderneming

5 januari 2020

Lees verder
Terug naar nieuwsberichten

Verkoop begeleiding

Wij hebben Ernest Martens begeleidt bij de verkoop van Linnenatwork.

Ernest heeft de organisatie in 2005 opgericht. Na ongeveer 15 jaar met hart en ziel aan Linnenatwork gebouwd te hebben, was Ernest toe aan een nieuwe uitdaging.  Samen met zijn vrouw, die ook actief betrokken is bij de onderneming, hebben ze besloten om Linnenatwork te verkopen. Match Plan heeft het volledige verkooptraject mogen begeleiden waarbij afgelopen maart de formele overdracht heeft plaats gevonden aan de nieuwe eigenaar Joost Verrest.

Overdracht-linnenatwork

Verkoop begeleiding

Over Linnenatwork

Linnenatwork is dé specialist en trouwe partner in kwalitatief bedlinnen, badlinnen, tafellinnen en hotelbedden voor vele (horeca) ondernemingen. Door korte lijnen, een breed assortiment, klantgerichtheid en advies op maat onderscheiden zij zich van vele andere linnenleveranciers.

Verkoop begeleiding

Het traject

Afgelopen maanden hebben onze collega’s Hans van de Pas, Reg Schreurs en Yvo Bruin de heer en mevrouw Martens ondersteund bij het gehele verkooptraject. Voorafgaand aan het traject hebben wij een waardebepaling van de onderneming uitgevoerd. Dit is gedaan om een goede inschatting te kunnen maken van de verkoopwaarde. Vervolgens zijn wij gestart met het zoeken naar de juiste kopers. Nadat we gesprekken hebben gevoerd met diverse potentiële kopers zijn er indicatieve biedingen uitgebracht en hebben er onderhandelingen plaatsgevonden. Daarbij is er overeenstemming bereikt met de uiteindelijke koper Joost Verrest. Na het tekenen van de Letter Of Intent is het boekenonderzoek gestart en zijn door onze eigen jurist Reg Schreurs de overeenkomsten opgemaakt. De closing heeft in maart plaatsgevonden.

waardebepaling bedrijf
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV