Menu Sluiten
Sluiten

Aarnoutse Installateurs

Aarnoutse Installateurs
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft de directeur/grootaandeelhouder van Aarnoutse Installateurs begeleid bij de verkoop van 100% van de aandelen.

Match Plan heeft de directeur/grootaandeelhouder, Frans Aarnoutse, begeleid bij de verkoop van 100% van de aandelen Aarnoutse Loodgieters en Installatiebedrijf B.V. aan de heer J. Bakker (ondernemer) en de heer C. van der Klooster (bedrijfsleider).

Aarnoutse-installateurs
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving Aarnoutse Installateurs

Aarnoutse Installateurs is actief als installatiebedrijf en is onder andere gespecialiseerd in loodgieterswerk, dakbedekking, cv-en klimaatinstallaties. Hierbij ligt de focus met name op renovatiewerkzaamheden. Daarnaast beschikt de onderneming over een 24-uurs servicedienst waar klanten met onderhoudscontracten te allen tijde gebruik van kunnen maken. Bij de onderneming zijn op dit moment circa 14 personen werkzaam.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de heer Aarnoutse gedurende het volledige verkooptraject bijgestaan. In de voorbereidingsfase is een indicatieve waardebepaling opgesteld om de bandbreedte van de gewenste verkoopprijs te bepalen. Vervolgens zijn de potentiële kopers in kaart gebracht en zijn deze partijen samen met het netwerk van Match Plan benaderd. Aan geïnteresseerde potentiële kopers is nadere informatie verstrekt en zijn er meerdere verdiepingsgesprekken gevoerd.

Na ontvangst van diverse (indicatieve) biedingen en de selectie van één exclusieve partij heeft Match Plan tevens de heer Aarnoutse begeleid bij de vastlegging van de overeengekomen afspraken in een intentieovereenkomst, het coördineren van het Due Diligence onderzoek en het (in eigen beheer) opstellen van de transactiedocumentatie.

Overnameadviseur
Erik Smidt - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV