Menu Sluiten
Sluiten
All4Car banner groot

All4Car – Bedrijf overnemen

Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

All4Car kiest voor (internationale) groei met Ondernemend Kapitaal aan boord

Match Plan begeleidt wederom een succesvolle participatie voor het investeringsnetwerk Ondernemend Kapitaal.

Ondernemend Kapitaal neemt met behulp van onze specialisten een meerderheidsbelang in de succesvolle groothandel gespecialiseerd in automotive equipement en gereedschap; All4Car. Twan Haans, Ralph Gaastra en Bart Weber zullen de onderneming gezamenlijk naar de volgende fase tillen waarbij zij de focus zullen leggen op verdere professionalisering en (internationale) groei.

All4Car logo groot
All4Car gebouw

Bedrijf verkopen

Beschrijving All4Car

All4Car is actief als groothandel in automotive apparatuur en speciaal gereedschap voor de automotive industrie. All4Car kent een breed productaanbod en is importeur van een verscheidenheid van kwalitatief goed bekendstaande merken. Ook wordt er onder het eigen label Weber Tools kwalitatief hoogwaardige en innovatieve gereedschappen ontwikkeld en op de markt gebracht. Met een ervaren management team en sterke klant- en leverancier relaties is het een organisatie met verschillende groeimogelijkheden.

Bedrijf verkopen

Beschrijving Ondernemend Kapitaal

Ondernemend Kapitaal is een pragmatische en ondernemende groep van investeerders welke investeert in MKB- en familiebedrijven. Het doel is om succesvolle ondernemers gezamenlijk te laten participeren in bestaande organisaties en deze naar een hoger plan te brengen. Dit wordt gerealiseerd door de inbreng van kennis, ondernemerschap en kapitaal van de investeerders vanuit een verscheidenheid aan achtergronden. Ondernemend Kapitaal participeert naast All4Car ook in; TS Systems, Anoigo, De Esdoorn, Inventus, L’Unité en Wipro.

Ondernemend kapitaal
All4Car closing

Bedrijf verkopen

Rol van Match Plan

Match Plan heeft het hele proces begeleid. Zo hebben onze specialisten de propositie beoordeeld en de kennismakingsgesprekken gevoerd met de directie. Ook is er een high-level waardering uitgevoerd, een indicatieve bieding uitgebracht en zijn de onderhandelingen uitgevoerd tot en met de LOI. Onze specialisten hebben tevens het boekenonderzoek en het klanttevredenheidsonderzoek begeleid en heeft onze director legal, Reg Schreurs, de benodigde juridische documenten opgesteld/beoordeeld. Tot slot heeft onze director debt advisory, Leon Koorevaar, bijgedragen aan het ophalen van de benodigde financiering. Vanuit Match Plan zaten  Niels Ansems en Phil van Mulken in het dealteam.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV