Menu Sluiten
Sluiten

Alphatrans

Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft de CEO van Alphatrans begeleid bij de verkoop van zijn 100% aandelenbelang aan de DFDS Group.

Match Plan is trots op het succesvol begeleiden van de CEO van Alphatrans, Martin Bos, bij de verkoop van zijn 100% aandelenbelang aan de DFDS Group. Match Plan heeft Martin Bos gedurende dit hele verkooptraject bijgestaan en geadviseerd, inclusief het opstellen van de contractdocumentatie.

alphatrans-2
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving Alphatrans

Alphatrans is een bedrijf dat logistieke processen ontwikkelt voor verschillende soorten bijzondere lading. Het ontwikkelt maatoplossingen voor ladingen van uitzonderlijke grootte, lengte of gewicht. In 1994 begon het bedrijf met slechts een aantal voertuigen, maar is ondertussen gegroeid tot een internationaal bedrijf met circa 200 medewerkers en een vloot van 720 trailers en 125 trucks. Alphatrans heeft zijn diensten dan ook kunnen uitbreiden op internationaal niveau met kantoren in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Hongarije, Roemenië en Portugal. Alphatrans maakte in 2017 een omzet van € 45 miljoen met een nettorendement van € 2,1 miljoen.

Referentie

Beschrijving DFDS Group

DFDS Group is een van oorsprong Deens bedrijf dat zich richt op de scheepvaart en logistiek. DFDS Group is belangrijke speler in het internationale transport van zowel personen als goederen. Het bedrijf heeft de ambitie om te groeien door onder meer overnames. De verwerving van alle aandelen in Alphatrans draagt bij aan deze ambitie vanwege het goede klantenbestand dat Alphatrans in de afgelopen decennia heeft opgebouwd. Daarnaast draagt de goede reputatie van Alphatrans bij aan de service die DFDS aan haar klanten kan bieden; onder meer doordat DFDS nu een aantal landen kan toevoegen aan haar portfolio. DFDS Group heeft circa 6.000 medewerkers en had in 2017 een omzet van circa € 1,5 miljard.

Overnameadviseur
Erik Smidt - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV