Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Aquilum
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf overnemen

Match Plan heeft Aquilum bijgestaan bij het aantrekken van financiering voor de overname van Welke Professionals

Aquilum streeft naar werknemers die een leven lang inzetbaar zijn. Dit doen zij via preventie, verzuim, re-integratie, teamontwikkeling, outplacement, persoonlijke- en loopbaancoaching. De aansluiting van Welke Professionals, Ardeon en Schakel bij Aquilum brengt een uitgebreid klantportfolio met zich mee en helpt daarmee aan het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland. Voor de huidige medewerkers zorgt de samenwerking voor verdere ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Aquilum logo
Beschrijving Aquilum
Referentie

Beschrijving Aquilum

Aquilum groep is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit Equilar, Medicum Consult, Trans Lion en Solid Sense. Samen ontzorgen zij werkgevers op het gehele palet van duurzame inzetbaarheid. Dat doen zij met gecertificeerde arbodienst en op maat programma’s en trajecten op het gebied van preventie, verzuim, re-integratie, teamontwikkeling, outplacement, persoonlijke- en loopbaancoaching.

Aquilum streeft naar werknemers die een leven lang inzetbaar zijn. Geen symptoombestrijding, maar als een echte partner meedenken en adviseren over hoe medewerkers langer gezond en energiek aan de slag kunnen blijven of na uitval opnieuw aan de slag kunnen binnen een functie. Aquilum ziet kansen om het werk voor iedereen veiliger, beter én plezieriger te maken. Een ambitie die zij uitvoeren vanuit de verschillende labels onder de Aquilum Groep.

Referentie

Beschrijving Welke Professionals

Welke is een gecertificeerd specialist in re-integratie en arbeidsmobiliteit. De diensten van Welke bestaan onder andere uit 2e- en 3e spoortrajecten, arbeidsdeskundig onderzoek, outplacement en loopbaanadvies. Het is de missie van Welke om uitgevallen werknemers in Nederland aan passend en duurzaam werk te helpen. Daarbij helpen zij klanten bij het ontzorgen van werkgeversvraagstukken rondom ziekte of bij afscheid van een werknemer. Met de kennis en ervaring van Welke vergroten zij de kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk.

Ardeon is een zusterbedrijf van Welke en een onafhankelijk specialist op het gebied van arbeidsdeskundige dienstverlening. Haar gekwalificeerde arbeidsdeskundigen zijn landelijk actief en regionaal betrokken. Werkgevers zetten Ardeon onder andere in voor het arbeidsdeskundig onderzoek, het arbeidsdeskundig 1e spoortraject, de 13e week-check, loonwaardebepaling en bij vragen rondom complexe verzuimvraagstukken.

Schakel is tevens een zusterbedrijf van Welke en specialist op het gebied van verzuim, re-integratie en arbeidsmobiliteit. Zij zorgen ervoor dat medewerkers duurzamer inzetbaar zijn én blijven. Schakel heeft veel ervaring opgedaan met zowel het begeleiden van arbeidsongeschikten naar ander werk als verzuimmanagement. De organisatie bestaat uit meerdere casemanagers, consultants en bedrijfsartsen.

Omschrijving Welke Professionals
Rol Match Plan Aquilum
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Aquilum en Karmijn Kapitaal bijgestaan bij het aantrekken van financiering voor de overname van Welke Professionals. Vanuit Match Plan zat Leon Koorevaar en Yvo Bruin in het dealteam.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV