Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft de aandeelhouders van Diesis Consultancy begeleid bij de verkoop van hun onderneming.

Match Plan heeft de aandeelhouders van Diesis Consultancy begeleid bij de verkoop van hun onderneming aan Novisource N.V.

diesis
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving Diesis Consultancy

Diesis Consultancy levert advies en ondersteuning op het snijvlak van financiën, bedrijfsprocessen en IT en is gevestigd te Amstelveen. De specialisaties van Diesis zijn applicaties als Unit4 CODA, Icorp, SAP Business Objects en Microsoft BI. Diesis kan bedrijfsprocessen vertalen naar financiële transacties in de administratie. Het bedrijf implementeert en configureert ook software waarin de registratie en verwerking plaatsvindt. Daarnaast zorgt Diesis voor business intelligence-applicaties om de benodigde informatie te ontsluiten en te verstrekken.

Referentie

Beschrijving Novisource

Het in Nieuwegein gevestigde advies- en interimbedrijf Novisource is actief op het gebied van business consultancy, interim-management, projectmanagement en ICT. De aandelen van Novisource zijn genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Met de overname van Diesis Consultancy breidt Novisource haar kennis en dienstenpakket uit. De transactie onderstreept tevens de wens van Novisource ook middels overnames groei te realiseren.

Overnameadviseur
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Terugblik met de klant

Match Plan heeft ons begeleid in het overname proces van ons bedrijf Diesis Consultancy door het beursgenoteerde bedrijf Novisource. De overnemende partij was beursgenoteerd. Match Plan kon goed aangeven welke additionele zaken hierbij relevant waren. Daarnaast waren de biedingen vrij complex. Match Plan kon de verschillende onderdelen duidelijk uitleggen en aangeven hoe het beste om te gaan met deze onderdelen.

Match Plan stelt het belang van ons als verkopende partij voorop, hebben veel kennis van zaken en communiceren op duidelijke en heldere wijze zowel ten aanzien van de verkopende als de kopende partij.

Erik Smidt - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV