Menu Sluiten
Sluiten
Header-fusie-euromate-desktop

Euromate – Bedrijf overnemen

Bezoek de website van Euromate
Lees verder
Terug naar referenties

Referentie

Fusie van Euromate en Air Group vormt brede inzetbaarheid in het leveren van schone en gezonde binnenlucht

De Bredase bedrijven Euromate en Air Group gaan samen verder! Euromate staat bekend om de expertise in luchtreiniging; Air Group is specialist in klimaatbeheersing. In een tijd waarin gezonde en veilige lucht een steeds belangrijkere rol speelt, gaan beide partijen zich gezamenlijk inzetten om elk bedrijf en organisatie te helpen om personeel, klanten en bezoekers een aangenaam en veilig verblijf in hun gebouwen te bieden. Door het samengaan kan men met de kennis, kunde, producten en diensten voortaan altijd een oplossing bieden.

Bij beide organisaties staan het leveren van kwaliteit, klantvriendelijkheid, vakkundigheid en een oplossingsgerichte aanpak voorop. Binnen de bedrijven wordt het samengaan daarom gezien als de perfecte match waarin ‘samen sterk’ het motto is.

1639477941_Logo_Euromate_RGB-removebg-preview
Beschrijving Euromate

Referentie

Beschrijving Euromate

Euromate is een onderneming gespecialiseerd in luchtreinigingsoplossingen en is gevestigd in Breda. Euromate geeft haar industriële klanten op basis van diverse metingen advies op maat over de meest passende luchtzuivering oplossing. De luchtreinigers van Euromate worden in eigen beheer ontworpen en worden tevens geïnstalleerd en (periodiek) onderhouden. Het bedrijf heeft inmiddels al meer dan 45 jaar ervaring, is actief in meer dan 50 landen en heeft verkooppunten in o.a. Nederland, Duitsland en België.

Referentie

Beschrijving Air Group

Air Group, ook gevestigd in Breda, is specialist in klimaatbeheersing. Opgericht in 1993 is het bedrijf al bijna 30 jaar actief. Air Group adviseert, realiseert en onderhoud installaties op het gebied van energiezuinige airconditioning, afzuiging- en luchtverversingssystemen, duurzame verwarming en klimaatbeheersingsapparatuur. Het klantenbestand van Air Group is opgebouwd uit particulieren, woningcorporaties, bedrijven en overheidsinstanties. Aangezien Air Group reeds actief is voor de particulieren markt, geeft deze combinatie Euromate de kans om ook de particulieren markt te gaan bedienen.

Beschrijving Air Group
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Euromate begeleid bij het gehele proces van het acquisitietraject, waar wij onder andere hebben geholpen bij:

  • Het opstellen van een acquisitieprofiel en het identificeren en actief benaderen van potentiële targets
  • Het voeren van oriënterende besprekingen met geïnteresseerde targets
  • Het opstellen van high level waardering, advisering en de opmaak van een biedingsbrief
  • Het boekenonderzoek begeleid
  • Het voeren van onderhandelingen met de geselecteerde target
  • Het opstellen van de definitieve koopovereenkomst

Vanuit Match Plan zaten Rens Knevels en Phil van Mulken in het dealteam.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV