Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft in-lite begeleid bij meerdere trajecten.

  • Match Plan heeft directeur en aandeelhouder, Jürgen van Dijk, begeleid bij de verwerving van de resterende aandelen in Juraro Holding B.V. (handelsnaam: in-lite). Na deze uitkoop heeft Jürgen van Dijk via zijn personal Holding 100% van de aandelen in eigendom.
  • Match Plan heeft in-lite begeleid bij de verkoop van haar Canadese activiteiten door de verkoop van 100% van de aandelen van in-lite Design Corporation aan de huidige directeur Ramon Pieters.
In lite logo
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving in-lite

In-lite is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van toonaangevende buitenverlichting. De producten worden ontwikkeld voor de luxere tuinen, waar een totaaloplossing voor verlichting wordt aangeboden. In-lite ontwerpt en ontwikkelt haar producten zelf en is thans marktleider in Nederland. Daarnaast exporteert zij haar producten naar onder meer Scandinavië, Benelux, Duitsland en Noord Amerika.

Referentie

Rol van Match Plan bij het verkooptraject

In-lite Design Corporation was een 100% dochteronderneming van de in-lite groep en is gevestigd te Ontario (Canada). De onderneming houdt zich hoofdzakelijk bezig met de verkoop en distributie van in-lite buitenverlichtingsproducten aan de Noord Amerikaanse markt.

Match Plan heeft de aandelen van in-lite Design Corporation gewaardeerd. Vervolgens heeft Match Plan in-lite begeleid bij de fiscale en juridische structurering van de transactie, contractonderhandelingen en, in samenwerking met AKD,  het vastleggen van afspraken in verschillende overnameovereenkomsten.

Overnameadviseur
Erik Smidt - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV