Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Knijn & Damsma

Knijn & Damsma – Bedrijf verkopen

Bezoek hier de website van Knijn & Damsma
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Knijn & Damsma bij de verkoop aan HC Partners

Match Plan heeft Jef Damsma van facilitair dienstverlener Knijn & Damsma mogen begeleiden bij de gedeeltelijke verkoop van de aandelen aan diens nieuwe partner HC Partners. De gezamenlijke ambitie is om versneld door te groeien tot een landelijk aanwezige, maar regionaal georiënteerde facilitaire dienstverlener. De groei zal ook deels vanuit overnames komen.

Knijn & Damsma - logo
Over Knijn & Damsma
Referentie

Over Knijn & Damsma

Knijn & Damsma is opgericht in 1997 en gevestigd in Heemskerk. Als facilitair dienstverlener is zij actief op het gebied van schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging. In 2018 is naast Knijn & Damsma ook Knijn & Damsma Leisure opgericht. Knijn & Damsma Leisure richt zich specifiek op het schoonmaken en beheren van vakantiewoningen, parken en hotels. De brede dienstverlening, met een sterke focus op kwaliteit, zorgt ervoor dat de onderneming haar opdrachtgevers op het gebied van facilitaire dienstverlening volledig kan ontzorgen.

Referentie

Over HC Partners

HC Partners is een professionele en betrokken Nederlandse investeerder gevestigd in Amsterdam. HC Partners richt zich op het realiseren van versnelde groei door met ondernemende bedrijven en professionals sterke duurzame bedrijven te bouwen. Middels haar actieve buy-and-build strategie ontwikkelt zij marktleiders binnen gefragmenteerde sectoren. HC Partners heeft naast Knijn & Damsma ook portfoliobedrijven actief in TIC (Testen, Inspectie en Certificatie), technische beveiliging, de mondzorg en de paramedische sector.

Over HC Partners
Rol van Match Plan x Knijn & Damsma
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouder van Knijn & Damsma gedurende het gehele proces bijgestaan en geadviseerd. We hebben onder andere geholpen bij:

  • Het opstellen van een informatiememorandum en longlist
  • Het voeren van kennismakingsgesprekken met geïnteresseerde kopers
  • Het analyseren van en begeleiding bieden bij het beoordelen van de biedingen
  • Het voeren van onderhandelingen met de geselecteerde geïnteresseerde kopers
  • Opstellen en overeenkomen van de intentieverklaring
  • Het coördineren van het boekenonderzoek
  • Het overeenkomen van de definitieve transactiedocumentatie

Vanuit Match Plan zaten Hans van de Pas, Lucas Troelstra, Sven Aaldering en Matthias Duijzer in het dealteam. In de begeleiding hebben wij prettig samengewerkt met Bas Zuurbier van Company Finance.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV