Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft Linnenatwork begeleid bij de verkoop van de onderneming.

Ernest heeft de organisatie in 2005 opgericht. Na ongeveer 15 jaar met hart en ziel aan Linnenatwork gebouwd te hebben, was Ernest toe aan een nieuwe uitdaging.  Samen met zijn vrouw, die ook actief betrokken is bij de onderneming, hebben ze besloten om Linnenatwork te verkopen. Match Plan heeft het volledige verkooptraject mogen begeleiden tot en met de formele overdracht aan de nieuwe eigenaar Joost Verrest.

linnenatwork
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving Linnenatwork

Linnenatwork is leverancier op het gebied van linnen en (hotel)bedden. Door korte lijnen, een breed assortiment, klantgerichtheid en advies op maat, onderscheiden zij zich van vele andere linnenleveranciersLinnenatwork is dé specialist en trouwe partner voor vele (horeca) ondernemingen in de verkoop van kwalitatief hoogwaardig bedlinnen, badlinnen, tafellinnen en hotelbedden. Door brede ervaring in het vak kunnen zij gericht meedenken met klanten en elke wens op maat maken. Naast het grote standaardassortiment hotellinnen, leveren zij u de meest exclusieve producten. Linnenatwork maakt daarbij uitsluitend gebruik van de beste fabrikanten.

Referentie

Verkooptraject

Match Plan heeft meneer en mevrouw Martens ondersteund bij het gehele verkooptraject. Voorafgaand aan het traject hebben wij een waardebepaling van de onderneming uitgevoerd. Dit is gedaan om een goede inschatting te kunnen maken van de verkoopwaarde. Vervolgens zijn wij gestart met het zoeken naar de juiste kopers.

Nadat we gesprekken hebben gevoerd met diverse potentiële kopers zijn er indicatieve biedingen uitgebracht en hebben er onderhandelingen plaatsgevonden. Daarbij is er overeenstemming bereikt met de uiteindelijke koper Joost Verrest. Na het tekenen van de Letter Of Intent is het boekenonderzoek gestart en zijn door onze eigen jurist Reg Schreurs de overeenkomsten opgemaakt.

Overnameadviseur
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV