Menu Sluiten
Sluiten
banner_verkoop

Equilar – Leveraged finance

Lees verder
Terug naar referenties

Debt Advisory

Match Plan ondersteunt Equilar met herfinanciering en overname Trans Lion

Arbodienstverlener Equilar neemt branchegenoot Trans Lion over en investeert daarmee in haar dienstverlening op het gebied van duurzame inzetbaarheid. De specialisten van Match Plan werden ingeschakeld voor de herfinanciering van de groep en voor het aantrekken van financiering voor de overname van Trans Lion.

equilar logo groot
debt advisory equilar

Debt Advisory

Beschrijving Equilar

Equilar is een ambitieuze, gecertificeerde arbodienst met landelijke dekking. Samen met ruim 120 professionals ondersteunen we werkgevers bij het voorkomen en verlagen van verzuim. Sinds februari 2020 ondersteunt Karmijn Kapitaal Equilar in het uitbouwen van haar marktpositie. In navolging van deze ambitie heeft Equilar reeds de overname van  ‘Rendemens’ en ‘Medicum Consult’ gerealiseerd.

Debt Advisory

Beschrijving Trans Lion

Trans Lion ondersteunt sinds 2000 landelijk werkgevers met verschillende HRM-vraagstukken. Hieronder valt bijvoorbeeld begeleiding bij langdurig ziekteverzuim (2e spoor), 3e spoor, werving en selectie, loopbaanbegeleiding, personeelsbeheer en outplacement.

Yvo Bruin en Leon Koorevaar
rede overname

Debt Advisory

Reden overname

Werk is meer dan alleen een baan. “We leven langer, werken langer door én omdat de inhoud van het werk voortdurend verandert, hebben we sneller en vaker nieuwe kennis en vaardigheden nodig.” aldus Monique Schutrups, algemeen directeur Equilar. “Werkgevers die investeren in de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers, hebben minder verzuim, een betere werksfeer en een hogere productiviteit. Door de overname van HRM dienstverlener Trans Lion, kunnen we onze klanten hier optimaal bij ondersteunen.”

Veeru Ramcharan, mede-eigenaar Trans Lion: “We merken dat de markt erg dynamisch is en dat klanten meer van ons vragen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Door samen te gaan met Equilar willen we onze organisatie uitbreiden met relevante kennis en expertise. Ik kijk met veel vertrouwen naar een toekomst vol groei en ontwikkeling. Daarnaast vind ik het belangrijk dat Trans Lion haar eigenschappen zoals benaderbaar, flexibel en een goede prijs-kwaliteitverhouding behoudt. We blijven doen waar we goed in zijn.”

Monique Schutrups: “We blijven investeren in het verbeteren en verbreden van onze dienstverlening. Trans Lion heeft net als Equilar een pragmatische en persoonlijke benadering. Wij zijn verheugd met de toegevoegde waarde die de medewerkers van Trans Lion met zich meebrengen.”

Debt Advisory

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Equilar bijgestaan in de herfinanciering van de groep en heeft nieuwe financiering aangetrokken voor de overname van Trans Lion. Vanuit Match Plan zaten Leon Koorevaar en Yvo Bruin in het dealteam.

rol van match plan
Leon Koorevaar - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met Leon Koorevaar MSc RV Over Leon Koorevaar MSc RV