Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Abrahams

Abrahams Metaalbewerking – Bedrijf overnemen

Bezoek hier de website van Metaalcenter Driessen
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf overnemen

Match Plan begeleidt Metaalcenter Driessen met de overname van Abrahams

Match Plan begeleidt de aandeelhouders van Metaalcenter Driessen met de acquisitie van Abrahams Metaalbewerking. Met de overname kan ze haar klanten een bredere dienstverlening bieden. Door middel van een buy and build strategie wordt er een grote stap gezet naar een toekomst vol innovatie en groei.

Metaalcenter Driessen logo
Over Metaalcenter Driessen
Referentie

Over Metaalcenter Driessen

Metaalcenter Driessen, gevestigd in Weert, is al meer dan 25 jaar actief in uiteenlopende sectoren en produceert metaalproducten voor verschillende toepassingen. Hieronder vallen onderdelen van medische apparaten, buis- en constructiewerk voor de bouw en diverse gereedschappen voor de industrie. Staal, aluminium en roestvaststaal zijn de meest voorkomende materiaalsoorten en worden zowel als plaat en buis/koker verwerkt.

Referentie

Over Abrahams Metaalbewerking

Abrahams Metaalbewerking is een bedrijf dat zich al bijna 30 jaar bezighoudt met CNC draaien (Computer Numerical Control) en frezen of een combinatie hiervan. Ze willen op een zodanige efficiënte en kostenbewuste wijze produceren, zodat de klant de producten tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding kan krijgen. Dit doen ze door te richten op groei en innovatie, en proberen ze zoveel mogelijk diensten aan hun klanten te bieden. Denk hierbij aan frezen, robotisering, assemblage, technische ondersteuning, 3D-printen en laser graveren.

Over Abrahams Metaalbewerking-min
Rol van Match Plan x Metaalcenter Driessen
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Metaalcenter Driessen geadviseerd vanaf het moment dat zij de concrete interesse in Abrahams hadden. Zo hebben we onder andere het boekenonderzoek gecoördineerd, de bancaire financiering gearrangeerd, de transactiedocumentatie opgesteld en hier vervolgens bespreking en onderhandelingen over gevoerd.

Vanuit Match Plan zaten Matthias DuijzerLeon KoorevaarRaymon Kouwenhoven en Niels Ansems in het dealteam.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV