Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Monkey Donky

Monkey Donky – Bedrijf overnemen

Bezoek hier de website van Monkey Donky
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf overnemen

Match Plan begeleidt Monkey Donky met de acquisitie van De Hunzeborgh

Match Plan heeft de aandeelhouders van kinderopvang Monkey Donky begeleid met de acquisitie van kinderdagverblijf De Hunzeborgh. Door de overname is Monkey Donky nog beter gevestigd in Groningen en hebben ze inmiddels 7 locaties in de omgeving.

Monkey Donky logo
Over Monkey Donky
Referentie

Over Monkey Donky

Monkey Donky Kinderopvang bestaat al meer dan 25 jaar. Ze zijn ooit begonnen als een indoorspeeltuin en zijn later een kinderopvang geworden. Het is een midden- klein bedrijf, en een echt familiebedrijf. Inmiddels hebben ze 7 locaties in de omgeving Groningen met 180 medewerkers. Bij Monkey Donky staan de ouders en kinderen centraal. Het moet aanvoelen zoals thuis. Ze hebben een duidelijke pedagogische visie dat bestaat uit 5 speerpunten: respect, positieve benadering, affectie, structuur en hechting.

Referentie

Over De Hunzeborgh

De Hunzeborgh is een kleinschalig kinderdagverblijf waar kinderen uit de noordelijke Groningse wijken De Hunze en Van Starkenborgh worden opgevangen, maar ook kinderen uit de omgeving van Groningen. Vanwege de ligging van de locatie langs de Ring Groningen is het voor ouders die werken in Groningen, naast een hele fijne, ook een ideale plek voor de opvang van hun kinderen. Ze bieden kinderopvang voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar.

Over De Hunzeborgh
Rol van Match Plan x Monky Donkey
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Monkey Donky geadviseerd vanaf het moment dat zij de concrete interesse in een acquisitie hadden. Zo hebben we onder andere begeleiding geboden bij het opstellen van een acquisitieprofiel, categoriseren van de long-list, kennismakingen, waarderingen en slotonderhandelingen.

Vanuit Match Plan zaten Hans van de Pas en Arno Dielesen in het dealteam.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV