Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header – PIANT
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf overnemen

Match Plan begeleidt Ondernemend Kapitaal bij de aankoop van PIANT

Ondernemend Kapitaal neemt samen met directeur Patrick van Oosterhout het stans- en snijwerk bedrijf Piant Stanztechniek over en zetten het bedrijf voort onder de naam PIANT B.V. Ondernemend Kapitaal zal samen met Patrick van Oosterhout verder bouwen aan de ontwikkeling en professionalisering van PIANT.

PIANT-logo
Beschrijving ondernemend kapitaal piant

Referentie

Omschrijving Ondernemend Kapitaal & Patrick van Oosterhout

Ondernemend Kapitaal is een pragmatische en ondernemende groep van investeerders, waar Match Plan zelf ook onderdeel van uitmaakt, welke investeert in MKB- en familiebedrijven. Paul Staal zal Ondernemend Kapitaal vertegenwoordigen als lead investor en daarbij samen met Patrick van Oosterhout, die de afgelopen zeven jaar een van de stuwende krachten binnen PIANT is geweest, verder bouwen aan de ontwikkeling en professionalisering van PIANT. Patrick zal zijn werkzaamheden als directeur bij PIANT voortzetten zoals hij dat met succes gedaan heeft.

Referentie

Omschrijving PIANT B.V.

PIANT werd in 1963 opgericht door Piet Brekelmans, welke in 1994 is overgenomen door zoon Robert Brekelmans. Robert Brekelmans heeft 28 jaar lang met veel plezier en toewijding Piant Stanztechniek B.V. gerund en heeft zijn aandelen vanaf heden overgedragen aan Ondernemend Kapitaal en directeur Patrick van Oosterhout. PIANT biedt alles op het gebied van stans- en snijwerk voor de industriële sector, waar zij een oplossing vinden voor elke uitdaging. PIANT telt intussen 75 medewerkers op kantoor, in de productiehal en het magazijn. De totale oppervlakte van het bedrijf beslaat ruim 13.000 m2 en de onderneming heeft met 35 machines een indrukwekkend machinepark staan.

Piant omschrijving
Rol Match Plant – OK PIANT

Referentie

Rol Match Plan

Match Plan heeft Ondernemend Kapitaal gedurende het gehele traject begeleid en geadviseerd. Hier hebben wij onder andere geholpen bij:

  • Het uitvoeren van de waardering
  • Het uitbrengen van de biedingen
  • Het opstellen van de LOI
  • Het boekenonderzoek
  • Het opstellen van het financieringsmemorandum
  • Besprekingen met banken
  • Het opstellen van de transactiedocumentatie
  • Het begeleiden van de closing

Vanuit Match Plan zaten Niels Ansems, Raymon Kouwenhoven en Leon Koorevaar in het dealteam.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV