Menu Sluiten
Sluiten
Desktop Header Pitcher
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Digital Marketing bedrijf NOBEARS neemt mede Brabander Pitcher over

Naar aanleiding van de buy-and-build strategie is NOBEARS op zoek gegaan naar een digital marketing bedrijf om over te nemen, deze hebben zij gevonden in Pitcher. Samen met Pitcher kan NOBEARS de marktpositie en dienstverlening verder uitbreiden en zo haar klanten nog verder ontzorgen. Match Plan heeft Pitcher bijgestaan bij zowel de voorbereiding- als verkoopfase.

Pitcher logo
Beschrijving Pitcher

Referentie

Beschrijving Pitcher

Pitcher is een marketing organisatie gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale totaalconcepten met specialisaties als strategie, design, development en performance. De activiteiten van Pitcher richten zich op advies, ontwikkeling, uitvoering en analyse van digitale totaalconcepten ten behoeve van klanten. Pitcher richt zich naast branding en marketing ook op de ontwikkeling van applicaties en e-commerce van bedrijven. Sinds de oprichting in 2017 heeft Pitcher een aanzienlijke groei gerealiseerd. Inmiddels werken er circa 15 specialisten bij de onderneming en is er een groot klantenbestand opgebouwd. Dit klantenbestand bevat onder andere bedrijven als GO Sharing, BD Lease en Praxis.

Referentie

Beschrijving NOBEARS

NOBEARS ontwerpt, transformeert en ontwikkelt digitale concepten en strategieën. NOBEARS ontwerpt het concept, realiseert de techniek en vervult de marketing met groeiend succes als doel. Lange termijn samenwerkingen staan bij NOBEARS centraal. Ze omarmen digitale customer journeys, optimaliseren waar nodig en wijzen graag de weg richting groeikansen. Naar aanleiding van de voorgenomen buy-and-build strategy van NOBEARS, heeft NOBEARS Pitcher benaderd met de vraag of ze open zouden staan voor een overname. Het doel van NOBEARS is om de marktpositie en dienstverlening verder uit te breiden om zo haar klanten nog verder te ontzorgen.

Beschrijving NOBEARS
Rol Match Plan Pitcher

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan was betrokken bij zowel de voorbereidings- als de verkoopfase. Hier hebben wij Pitcher onder andere geholpen bij:

  • Het beoordelen en bespreken van de ontvangen indicatieve bieding van NOBEARS;
  • Het analyseren van de verstrekte informatie;
  • Het voeren van onderhandelingen met NOBEARS;
  • Het coördineren van het opstellen van de intentieverklaring (LOI) de onderhandelingen hierover;
  • Het coördineren van het due diligence onderzoek;
  • Onderhandelingen over de transactiedocumentatie, waaronder koopovereenkomst, garantie- en vrijwaringsbepalingen;
  • Closing, waaronder formele notariële overdrachtshandelingen en betaling koopsom.

Vanuit Match Plan zaten Hans van de Pas en Rens Knevels in het dealteam.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV