Menu Sluiten
Sluiten

Smartwares Security

Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft het management van Smartwares Security succesvol bijgestaan bij de overdracht van haar minderheidsbelang.

Match Plan heeft het management team van Smartwares Security bijgestaan als extern adviseur bij de overdracht van haar minderheidsbelang in Smartwares Security aan SmartSD Holding. Na de verkoop van Smartwares Security door een consortium van investeringsmaatschappijen (H2 Equity Partners, ABN AMRO Participaties en NPM Capital) aan een derde partij heeft Match Plan het verkopende management team begeleid bij de toetreding tot de nieuw gevormde onderneming.

smartwares
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving Smartwares Security

Smartwares Security is de grootste en meest succesvolle B2B distributeur in de Benelux op het gebied van veiligheidscamera’s, videobewakingsapparatuur, toegangscontrole en brandveiligheidsoplossingen. De Onderneming heeft een uitgebreid productassortiment en verkoopt producten van grote internationale spelers zoals Siemens, Panasonic, Samsung, Sony en Netgear. De Onderneming is gevestigd in Gilze en heeft tevens een vestiging in Wilrijk (België). Bij de Onderneming zijn momenteel circa 50 medewerkers in dienst.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft als klankbord gediend voor de leden van het management team van Smartwares Security gedurende de afgelopen jaren en bij de overdracht van haar minderheidsbelang. Bij de toetreding tot de nieuw gevormde organisatie heeft Match Plan voor de leden van het management team financieel-economische analyses opgesteld en op juridisch vlak geadviseerd over de samenwerkingsafspraken en de juridische transactiedocumenten.

Overnameadviseur
Erik Smidt - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV