Menu Sluiten
Sluiten
Desktop Header- Acquisitie van Variva door CompaNanny
Lees verder
Terug naar referenties

Referentie

Kinderopvang CompaNanny zet een strategische stap met de acquisitie van opleidingsinstituut Variva

CompaNanny had Variva benaderd voor eventuele overname wegens potentiële strategische raakvlakken. In dit kader is er een NDA getekend en zijn er reeds driegesprekken met CompaNanny geweest om de mogelijkheid tot een bedrijfsoverdracht aan CompaNanny nader te verkennen. Naar aanleiding hiervan heeft Variva Match Plan gevraagd te adviseren bij de verkoop van de onderneming.

Overname Variva door Compananny
Beschrijving Variva

Referentie

Beschrijving Variva

Variva is een opleidingsinstituut die diverse deeltijd opleidingen voor volwassenen aanbiedt. De onderneming bestaat al ruim 20 jaar. Er worden MBO opleidingen geboden voor de sectoren onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg. Tevens verzorgen zij nascholing voor de verschillende sectoren. Variva is een CRKBO geregistreerde instelling, beschikken over het NRTO keurmerk en zijn erkend door het Ministerie OCW. De opleidingen betreffen trainingen en deeltijdopleidingen van maximaal één jaar en worden geboden in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Naast deze opleiding moeten de studenten vaak stage lopen op/of buiten hun werk.

Referentie

Beschrijving CompaNanny

CompaNanny biedt al meer dan 15 jaar Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en Peuterspeelzaal aan op meer dan dertig vestigingen door heel Nederland. Om de kinderen optimaal te kunnen stimuleren en begeleiden werkt CompaNanny doorlopend aan het optimaliseren van het pedagogisch beleid.

CompaNanny heeft een strategische stap gezet met de acquisitie van opleidingsinstituut Variva. Voor iedereen die zichzelf ziet werken in de kinderopvang, maar hier nog niet gekwalificeerd voor is, biedt CompaNanny nu een kans. CompaNanny biedt namelijk betaalde leer/werkplekken (BBL) aan voor mensen die zich willen laten kwalificeren tot Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang.

Beschrijving CompaNanny
Variva Rol van Match Plan

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Variva geholpen met het opstellen en communiceren van de randvoorwaarden waaraan een indicatief bod dient te voldoen; de indicatieve biedingen in ontvangst genomen, beoordeeld en besproken; de onderhandelingen uitgevoerd tot en met de LOI en vervolgens de succesvolle closing begeleid, waaronder de formele notariële overdrachtshandelingen vallen en de betaling van de koopsom. Vanuit Match Plan zaten Rens Knevels en Phil van Mulken in het dealteam.

Bedrijf verkopen

Nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen in de Kinderopvang branche?

Download de whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sectorupdate 2021
Drs-Hans-van-de-Pas-RV-350x544

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV