Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Match Plan Capital

Match Plan Capital

Investeer met ondernemers in ondernemingen

  • 10-15% gemiddeld rendement
  • Vanaf €100.000 inleg
  • Exclusief netwerk
Lees verder
Match Plan Capital

Voor ondernemers

Wij kijken met trots terug op 25 jaar waarin we talloze ondernemers hebben bijgestaan bij succesvolle bedrijfsverkopen. Deze ervaring heeft geleid tot veelvuldige vragen over investeringsmogelijkheden van onze klanten. Aangezien zij private equity vaak hebben ervaren in hun verkoopprocessen, beschouwen zij dit als een zeer boeiende investeringsmogelijkheid. Als M&A-kantoor onderhouden wij nauwe relaties met private equity-partijen en begrijpen wij de uitdaging om de weg te vinden naar en toegang te krijgen tot goed presterende private equity-fondsen. In samenwerking met Altix maakt Match Plan Capital dit mogelijk, waardoor wij onze klanten en relaties toegang kunnen bieden tot vooraanstaande private equity-fondsen.

Voor ondernemers - Match Plan Capital
Jaarlijks rendement - Match Plan Capital
Match Plan Capital

Private equity, het beste alternatief voor vastgoedbelegging

Investeren in vastgoed is jarenlang lucratief geweest, maar door de stijging van de financieringsrente en veranderende wet- en regelgeving staan de rendementen onder druk. De huidige rendementen in private equity verschillen aanzienlijk van vastgoedbeleggingen, waardoor dit een aantrekkelijker alternatief is geworden. Private equity wordt ook wel gezien als het vastgoed van twintig jaar geleden.

Match Plan Capital

Portfolio aan geïnvesteerd vermogen spreiden

Ondernemers zijn gewend zelf aan het roer te staan, en toch zien we dat steeds meer ondernemers kiezen voor investeren in private equity vanwege de behoefte aan spreiding. In ons Match Plan Capital-fonds wordt geïnvesteerd in vier tot acht verschillende private equity-fondsen, wat resulteert in een uiteindelijke portefeuille van participaties in circa 40-80 zorgvuldig geselecteerde MKB+ bedrijven binnen Europa.

Risicospreiding - Match Plan Capital
Verschil in jaarlijks rendement
Match Plan Capital

Fiscaal aantrekkelijke structuur voor Nederlandse ondernemers

Ondernemers willen hun vermogen graag rendabel maken, en investeren via Match Plan Capital biedt een fiscaal aantrekkelijke structuur. Ons fonds is opgezet als een Nederlandse coöperatie, waardoor investeerders kunnen profiteren van de deelnemingsvrijstelling bij investeringen vanuit een Nederlandse vennootschap. Hierdoor wordt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld rendement bij vastgoed of de beurs, geen vennootschapsbelasting geheven over de waardevermeerdering.

Match Plan Capital

Het Match Plan Capital Fonds

Het Match Plan Capital Fonds is een uniek investeringsfonds dat investeerders de kans biedt om met een minimale inleg van €100.000 toegang te krijgen tot een gediversifieerde portefeuille bestaande uit vier tot acht vooraanstaande Nederlandse en pan-Europese private equity-fondsen. Het doel van Match Plan Capital Fonds 1 is het aanbieden van een zorgvuldig samengestelde mix van fondsen ter ondersteuning van de groei van middelgrote ondernemingen in diverse sectoren. Het fonds streeft naar een solide rendement met verminderd risico, gerealiseerd door een strenge selectieprocedure van de beste private equity-managers in de markt.

Match Plan Capital - Hoe werk het
Match Plan Capital app
Match Plan Capital

Digitaal inzicht

  • Digitaal platform, transparante kosten

Ons digitale platform maakt investeren in private equity transparant en eenvoudig, en dat geldt ook voor onze kosten.

  • Toegang tot de beste fondsen

Met een uitgebreid netwerk van gerenommeerde private equity-fondsen die tot de top van de markt behoren, bieden wij onze investeerders toegang tot de beste mogelijkheden.

  • Selectie door Private Equity-experts

Investeer samen met ons team van private equity-professionals, die zelf al jarenlang actief zijn in de private equity-markt.

Match Plan Capital

Investor Community

Onze relaties beschikken over diepgaande kennis en ervaring in hun actieve markten. Daarom biedt Match Plan Capital haar investeerders een exclusief netwerk voor cross-overs tussen ondernemers en oud-ondernemers. Naast investeren maakt u deel uit van onze actieve investeringscommunity, met andere succesvolle (oud-)ondernemers. In samenwerking met Altix organiseren we gedurende het jaar diverse leerzame workshops, bedrijfsbezoeken en evenementen, waarin we sprekers uit de private equity-wereld aan het woord laten, de resultaten van het fonds presenteren en netwerkmogelijkheden bieden.

Community - Match Plan Capital

Samen investeren

Samen met andere (oud-)ondernemers investeren in de beste private equity-fondsen.

Exclusief netwerk

Een exclusief netwerk voor cross-overs tussen ondernemers en oud-ondernemers.

Inspirerende events

Inspirerende workshops, netwerkborrels, bedrijfsbezoeken en het jaarlijkse evenement.

Match Plan Capital

Ons team

Het team van Match Plan Capital bestaat uit professionals met expertise in private equity (Altix) en M&A (Match Plan). Onze collega’s bij Altix hebben tien tot vijftien jaar ervaring bij topfondsen en advieskantoren in de Nederlandse overname- en private equity-markt.

Partner

Director

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV