Menu Sluiten
Sluiten
Waardebepaling bij verkoop – desktop
Lees verder
Terug naar waardebepaling bedrijf

Waardebepaling bij overname

Waardebepaling, een essentieel onderdeel bij een bedrijfsovername.

Wilt u uw bedrijf verkopen, een ander bedrijf overnemen of een fusie aangaan? Dan is het verstandig om in een vroeg stadium inzicht te krijgen in de waarde van de betrokken onderneming. Het geeft u de gelegenheid om biedingen op uw bedrijf goed te kunnen beoordelen of een juiste bieding uit te brengen wanneer u zelf een bedrijf wilt overnemen. Het is essentieel dat de waardebepaling door een specialist wordt uitgevoerd. Met een slechte of matige waardebepaling loopt u namelijk het risico om op het verkeerde been te worden gezet met mogelijk grote financiële tegenvallers als gevolg.

Laden..
Kennismaking en behoefte vaststellen
Kennismaking en behoefte vaststellen
Wij sturen u een offerte
Wij sturen u een offerte
Aanleveren van documentatie
Aanleveren van documentatie
Uitvoeren van de waardebepaling
Uitvoeren van de waardebepaling
Bespreken uitkomst van de waardebepaling
Bespreken uitkomst van de waardebepaling
Overhandigen waarderingsrapport
Overhandigen waarderingsrapport
Waardebepaling bedrijf

Creating value together

Hoe komt een gedegen waardebepaling tot stand?

Om de waarde van een onderneming nauwkeurig vast te stellen wordt er door één van onze Register Valuators onderzoek gedaan naar de verdiencapaciteit van het bedrijf. Deze wordt vervolgens afgewogen tegen de risico’s die er voor de onderneming zijn. Natuurlijk zijn de in het verleden behaalde resultaten relevant, maar een waardebepaling die enkel gebaseerd is op eerder behaalde successen kan een totaal verkeerd beeld schetsen. Daarom bekijken we voor een betrouwbare waardebepaling naar een aantal essentiële elementen. Onze waarderingsspecialisten behoren hierin tot de beste in Nederland. Van de circa 300 actieve Register Valuators in Nederland zijn er vijf werkzaam binnen het team van Match Plan. Zo verzekeren wij u van een kundig en betrouwbaar waarderingsrapport.

Waardebepaling bij overname

Uit welke varianten kan ik kiezen?

In onze whitepaper ‘Waardebepaling bedrijf – Uit welke varianten kan ik kiezen? Hebben wij de verschillende soorten waardebepalingen uitgebreid op een rij gezet.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waardebepaling bedrijf

Onze referenties

Referenties waardebepaling

Laden..
bisbee-video

”Wij hadden een waardebepaling nodig voor onze accountant. Ik had goede ervaringen met Match Plan als organisatie. Ik kende de mensen die daar werkten en prijstechnisch gezien was het interessant.”

Gerald Pikkemaat, Directeur Bisbee Flexonderwijs

Richard - director valuation

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Richard Peeters RV Over drs. Richard Peeters RV