Menu Sluiten
Sluiten
Waardemanagement – desktop
Lees verder
Terug naar waardebepaling bedrijf
Waardebepaling bedrijf

Waardemanagement: het maximaliseren van de verkoopprijs

Bij waardemanagement (ofwel; value based management) maken wij een waardebepaling van uw onderneming en kijken we vervolgens hoe we de waarde van uw onderneming kunnen verhogen. Het kan zeer interessant zijn om dit traject voorafgaand aan een verkooptraject uit te voeren en op die manier de verkoopprijs van uw onderneming te verhogen. Aspecten die een waarde verhogend effect kunnen hebben betreffen zijn onder andere:

  • Het businessmodel van uw onderneming
  • De mate van onafhankelijkheid
  • De kwaliteit van de interne organisatie
  • De onafhankelijkheid van de ondernemer
  • De juridische, financiële en fiscale structuur van uw onderneming

Interesse in het laten uitvoeren van een waardemanagement? Plan dan nu uw gratis adviesgesprek in:

</div class>

Creating value together

Waardemanagement: hoe wordt uw bedrijf meer waard?

Dé manier om de waarde van uw organisatie te laten toenemen is door de geldstromen van uw onderneming naar de toekomst toe te verhogen en de bedrijfsrisico’s te verlagen. Hoe dit efficiënt ingericht kan worden verschilt per onderneming en is dus maatwerk. Afhankelijk van de eerste waardeanalyse geven wij ons advies en bespreken wij de mogelijkheden voor uw onderneming. Naast het optimaliseren via waardemanagement zal ook het moment van de verkoop en het aantal geïnteresseerde kopers van belang zijn om de verkoopopbrengst te maximaliseren. Wij werken een voorstel uit en beschrijven daarin hoe we deze drie pijlers optimaal kunnen inzetten om de optimale waarde uit uw onderneming te halen.

De overname- en waarderingsspecialisten van Match Plan behoren tot de besten van Nederland. Van de ongeveer 300 ingeschreven Register Valuators in Nederland zijn er vijf werkzaam binnen het team van Match Plan.

Waardebepaling bedrijf

Uit welke varianten kan ik kiezen?

In onze whitepaper ‘Waardebepaling bedrijf – Uit welke varianten kan ik kiezen? Hebben wij de verschillende soorten waardebepalingen uitgebreid op een rij gezet.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij hadden een waardebepaling nodig voor onze accountant. Ik had goede ervaringen met Match Plan als organisatie. Ik kende de mensen die daar werkten en prijstechnisch gezien was het interessant.” – Gerald Pikkemaat, Directeur Bisbee Flexonderwijs

Match Plan begeleidt Bisbee Flexonderwijs met een high level waardering.

Gerald Pikkemaat - interview - waardebepaling bedrijf
Onze referenties

Referenties waardebepaling

Laden..
Richard Peeters - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Richard Peeters RV Over drs. Richard Peeters RV