Menu Sluiten
Sluiten
Desktop Header- HCR logistics verkoopt aan FST Group
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt HCR Groep bij succesvolle verkoop van 100% van de aandelen aan FST Group

Match Plan heeft Hans Kroon, directeur-eigenaar van HCR Groep B.V., mogen begeleiden bij de verkoop van zijn bedrijf aan FST Group B.V. HCR Groep is een professionele transportonderneming uit Papendrecht met een breed dienstenaanbod van transportoplossingen. FST Group is een snelgroeiende transportonderneming uit Amersfoort. Vooral de expertise en ervaring van HCR Groep bleek voor FST Group zeer waardevol.

De overname van HCR Groep zorgt voor een uitbreiding van het dienstenaanbod bij FST Group, waardoor klanten een totaalplaatje aan logistieke diensten onder een dak kunnen onderbrengen bij FST Group. Door de overname gaat FST Group de breedte in, “wat de klanten zeer zullen gaan waarderen”, aldus Kroon. In plaatst van derden inhuren zorgt de overname van HCR Groep voor een netwerk door heel Europa. Een belangrijke meerwaarde voor de klanten van FST Group.

Logo-HCR Logistics
Beschrijving HCR Logistics-1

Referentie

Beschrijving HCR Logistics

HCR Groep is een professionele transportonderneming gevestigd in Papendrecht, Zuid-Holland. HCR bestaat, onder leiding van directeur Hans Kroon, al ruim 20 jaar en heeft met de jaren een goede regionale naamsbekendheid opgebouwd. Het bedrijf kan een breed scala aan type transporten verzorgen, zowel nationaal als internationaal en zowel via weg, lucht- en zeetransport. Tevens biedt HCR warehouse oplossingen aan. Door het volledige dienstenaanbod is HCR een echte one-stop-shop voor haar klanten.

Referentie

Beschrijving FST Group

FST Group  is een snel groeiend bedrijf dat zich richt op het kunnen aanbieden van een breed pallet aan logistieke diensten. In essentie richt FST Group zich op Transport, Warehousing, Services, Expeditie en Fulfilment. In de visie van FST Group vragen steeds meer klanten om een breed spectrum aan diensten zodat zij ontzorgd worden in hun logistieke uitvoering. De missie binnen FST is om een totaalpartner te kunnen zijn voor alle logistieke issues voor MKB klanten, zowel in Nederland als binnen de EU, tegen redelijke prijzen en hoge kwaliteit.

Beschrijving FST-group foto
Rol Match Plan – HCR Groep

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouder van HCR Groep gedurende het gehele verkooptraject succesvol bijgestaan en geadviseerd. Zo heeft Match Plan onder andere de transactiedocumentatie opgesteld, de markt benaderd, het due diligence onderzoek begeleid en de contracten opgesteld en uit onderhandeld. Namens Match Plan waren Niels AnsemsLucas Troelstra en Reg Schreurs betrokken als overnameadviseurs.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV