Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Hewo
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Hewo Raamdecoratie bij de verkoop aan Suncoblinds

Match Plan heeft de eigenaren, Henk Wouters en Marlie Wouters, van Hewo Raamdecoratie mogen begeleiden bij de verkoop van 100% van de aandelen aan diens nieuwe eigenaar Suncoblinds.

Hewo-logo referentie
MatchPlan x Hewo
Referentie

Over Hewo Raamdecoratie

HEWO, gestart door Henk Wouters in 1983 als woningstoffeerder in Weert, groeide uit tot een toonaangevende raamdecoratiefabriek. Onder leiding van Henk en Marlie Wouters produceert een team van vijftien vakmensen op maat gemaakte raamdecoratie. Het assortiment wordt online verkocht, met directe levering vanaf de fabriek. HEWO legt de nadruk op hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid. Bij HEWO maakt het enthousiaste team het verschil door te luisteren naar klantwensen en een hoogwaardig product met uitstekende service te leveren. Voor op maat gemaakte raamdecoratie staat HEWO klaar met plezier en toewijding.

Referentie

Over Suncoblinds

Suncoblinds is een bedrijf dat al sinds 1968 raamdecoratie levert. Ze hebben een gevarieerde collectie hoogwaardige producten en beheren het productieproces intern. Met eigen transport op vaste routes leveren ze door het hele land. Het bedrijf streeft naar duurzaamheid door milieuvriendelijke verpakkingen en het gebruik van zonne-energie en restwarmte. Kortom, Suncoblinds is gespecialiseerd in raamdecoratie met een focus op diversiteit, interne productie en duurzaamheid.

MatchPlan x Suncoblinds
Rol van Match Plan x HEWO
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Hewo Raamdecoratie gedurende het gehele proces bijgestaan en geadviseerd. We hebben onder andere geholpen bij:

  • Het opstellen van een informatiememorandum en longlist
  • Het voeren van kennismakingsgesprekken met geïnteresseerde kopers
  • Het analyseren van en begeleiding bieden bij het beoordelen van de biedingen
  • Het voeren van onderhandelingen met de geselecteerde geïnteresseerde kopers
  • Opstellen en overeenkomen van de intentieverklaring
  • Het overeenkomen van de definitieve transactiedocumentatie

De opdracht is namens Match Plan uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Erik Smidt en met Niels Ansems als projectleider.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV