Menu Sluiten
Sluiten
Bedrijf verkopen – desktop

Over ons

Lees verder
Match Plan Fusies en Overnames

Wie zijn wij?

Match Plan is een onafhankelijk advieskantoor en begeleidt ondernemers bij de koop en verkoop van bedrijven, met een team van meer dan 30 gedreven en enthousiaste professionals. Daarnaast treden wij op als onafhankelijke adviseur bij waardebepalingen, financieringen en conflictbemiddeling. Al meer dan 25 jaar adviseren wij ondernemers (DGA’s) in het midden- en familiebedrijf. Hierbij richten wij ons op bedrijven met een hoofdkantoor in Nederland en een verwachte transactiewaarde vanaf ongeveer €0.5 miljoen.

De sterke persoonlijke én zakelijke betrokkenheid is de basis van onze dienstverlening en draagt voor een belangrijk deel bij aan het succesvol afronden van onze opdrachten. Wij geloven dat naast kwaliteit en deskundigheid, ook cultuur en vertrouwen belangrijke sleutels tot succes zijn.

Over ons - Match Plan
Wij begeleiden het volledige koop- of verkooptraject

Creating value together

Wij nemen het volledige aankoop- of verkooptraject van een bedrijf uit handen en hebben voor ieder onderdeel een eigen specialist in huis. Zo hebben wij naast onze diverse overnamespecialisten; een waarderingsspecialist, een branchespecialist, een financieringsspecialist, een juridisch specialist en een marketing- en communicatiespecialist. Op deze manier bent u gedurende het volledige koop- of verkooptraject voorzien van het juiste specialisme op het juiste moment. Van de eerste kennismaking en het opmaken van de documentatie tot aan de overdracht bij de notaris.

Belangrijke waardes

Onze missie

Om u echt goed te kunnen begeleiden is het belangrijk dat niet alleen uw bedrijf, maar ook uw sector kennen.

  • Onze missie: wij willen de meest aanbevolen speler zijn op het gebied van overnames en waardering binnen het midden en familiebedrijf. Om hierin te kunnen excelleren richten wij ons op specifieke branches.
Over ons - missie Match Plan
Happy Horizon Groep videoreferentie

“Match Plan is een organisatie die flexibel is, no nonsens en kan in korte tijd vooruitgang realiseren in een complex overnametraject” Walter van de Wege, CEO Happy Horizon Groep

Match Plan begeleidt Happy Horizon Groep bij verschillende overnames.

Referenties

Onze referenties

Laden..
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV