Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header Huijbregts Infra B.V.
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt de verkoop van Huijbregts Infra B.V. aan JARO B.V.

Grond-, weg- en waterbouw specialist Huijbregts Infra B.V. is overgenomen door JARO B.V., eveneens specialist op dat gebied. Door deze overname breidt JARO B.V. haar activiteiten uit in Zuidoost-Brabant en vergroot daarmee haar werkgebied en expertise. Daarnaast biedt deze overname voor beide bedrijven nieuwe en verbeterde toekomstperspectieven.

Huijbregts Infra B.V. logo
Beschrijving Huijbregts Infra B.V.

Referentie

Beschrijving Huijbregts Infra B.V.

Huijbregts Infra B.V., gevestigd in Reusel, is een familiebedrijf dat al ruim 70 jaar actief is in de grond-, weg- en waterbouw. De Onderneming is gespecialiseerd in boven- en ondergrondse infra, maar ook in cultuurtechnisch werk.

Het vaste team van Huijbregts Infra B.V. bestaat uit ruim 25 medewerkers. Na jarenlang met plezier te hebben ondernomen, gaf eigenaar Peter Huijbregts aan het bedrijf over te willen dragen aan een extern strategische partij. De naam Huijbregts Infra B.V. zal in de huidige vorm blijven bestaan. Verder zullen beide zoons van Peter Huijbregts (Martijn en John) en zijn broer Gerard na overname actief betrokken blijven bij Huijbregts Infra B.V.

Referentie

Beschrijving Jaro B.V.

JARO B.V., gevestigd in Stellendam en opgericht in 2001, is landelijk actief in verschillende disciplines binnen de civiele techniek, waaronder ook grond-, weg- en waterbouwprojecten. De organisatie is sinds haar oprichting jaarlijks zowel autonoom als via overnames hard doorgegroeid, de groep van bedrijven heeft momenteel circa 120 personen in vaste dienst.

JARO B.V. is voornamelijk gespecialiseerd in baggerwerkzaamheden, calamiteiten, grondwerken en gladheidsbestrijding. Deskundigheid, snelheid, klantgerichtheid en kwaliteit maken JARO een gewaardeerde partij voor overheidsinstellingen, ontwikkelaars, bouwbedrijven, industriële bedrijven en particulieren.

Beschrijving Jaro B.V.
Vacature Manager Debt Advisory

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Huijbregts Infra B.V. tijdens het gehele verkooptraject bijgestaan. Zo heeft Match Plan onder andere een high-level waardebepaling uitgevoerd, de transactiedocumentatie en longlist met potentiële kopers opgesteld, de markt benaderd en gesproken, succesvol biedingen ontvangen en uit onderhandeld, het due diligence onderzoek begeleid en alle benodigde juridische transactiedocumentatie opgesteld en uit onderhandeld. In het dealteam zaten namens Match Plan Lucas Troelstra, Matthias Duijzer, Hans van de Pas en Reg Schreurs. In dit traject hebben we prettig samengewerkt met Anton Kok van Flynth, Administratiekantoor Marck en JARO’s adviseurs JM Corporate Finance, KIBO Accountants en YUR Advocaten.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV