Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header – l’unite
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf overnemen

L’Unité Groep acquireert InToto en versterkt als ICT partij

L’Unité en InToto focussen zich beiden op het ontzorgen van klanten als het gaat om ICT-dienstverlening. Om de dienstverlening aan klanten verder te optimaliseren hebben L’Unité en InToto hun krachten gebundeld en worden de processen gestroomlijnd. De visie van beide organisaties zal hierin een rol blijven spelen, namelijk: organisaties succesvoller maken met behulp van goede ICT.

l’unite logo website
Beschrijving L’Unité Groep 1.0

Referentie

Beschrijving L’Unité Groep

L’Unité is in 1991 opgericht en heeft meer dan 30 jaar ervaring als ICT-dienstverlener. L’Unité groep bestaat uit L’Unité IT Solutions, L’Unité Hosting en L’Unité IT Solutions BeLux. De organisatie heeft 23 werknemers in dienst en veel kennis en ervaring op het gebied van het configureren, beheren en ondersteunen van hard- en software. Daarnaast levert L’Unité diensten op het gebied van private- en public cloudoplossingen, back-up oplossingen, netwerkbeheer, monitoring, hosting & security en geeft zij persoonlijk advies aan organisaties.

Referentie

Beschrijving InToTo

InToto is in 1998 opgericht door haar huidige directeur Patrick Das en heeft op dit moment 12 medewerkers in dienst. InToto Groep bestaat uit InToto netwerksysteembeheer, InToto webdevelopment en InToto webhosting. InToto heeft veel ervaring met configureren, beheren en ondersteunen van cloudoplossingen zoals Microsoft 365. Deze kennis en ervaring is een belangrijke toegevoegde waarde voor L’Unité binnen de acquisitie. InToto levert daarnaast ook diensten en support zoals back-up oplossingen, netwerkbeheer, monitoring, hosting, security, webdevelopment en heeft net zoals L’Unité een adviserende rol.

Beschrijving InToto
Beschrijving Ondernemend kapitaal

Referentie

Ondernemend Kapitaal

L’Unité – en nu dus ook InToto – is gedeeltelijk in handen van de investeringsgroep Ondernemend Kapitaal, waar Match Plan zelf ook onderdeel van uitmaakt. Patrick Das is nu ook aandeelhouder van L’Unité geworden en zal samen met Jerry Kleinman, directeur van L’Unité, en Ondernemend Kapitaal verder bouwen aan de ontwikkeling van beide organisaties.

Referentie

Rol Match Plan

Match Plan heeft L’Unité gedurende het traject geholpen bij:

  • Het opstellen van de LOI
  • Besprekingen met banken
  • Het boekenonderzoek
  • Het opstellen van het financieringsmemorandum
  • Het opstellen van de transactiedocumentatie
  • Het begeleiden van de closing

Vanuit Match Plan zaten Hans van de Pas, Leon Koorevaar, Lucas Troelstra en Matthias Duijzer in het dealteam.

Rol Match Plan – L’Unité
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV