Menu Sluiten
Sluiten
Only header desktop

Only Creative Entrepreneurs – Bedrijf overnemen

Bezoek de website van Only Creative Entrepreneurs
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf overnemen

Only Creative Entrepreneurs neemt 100% van de aandelen in Marcommit over

Match Plan heeft Only Creative Entrepreneurs begeleid bij de overname van Marcommit, als onderdeel van Only’s actieve buy-and-build strategie. Marcommit biedt onder andere dienstverlening op het gebied van strategie, public relations, contentmarketing en digital marketing.

download
Only closing – marketing overname

Referentie

Samenwerking

De samenwerking met Only biedt Marcommit de kans om de krachten te bundelen, synergiën te realiseren en een nog grotere impact te maken op hun markt. Beide partijen kijken ernaar uit om hun aanbod van producten en diensten nog verder uit te breiden om zo nog meer impact te kunnen maken voor zowel hun medewerkers als hun opdrachtgevers.

Referentie

Frans de Vries, CEO Only:

“‘Earned media expertise is een onmisbaar onderdeel voor onze opdrachtgevers en dus ook voor ons. Het is onze ambitie om de Only community de komende jaren uit te bouwen op het gebied van strategie, content en media. De toevoeging van Marcommit is hierin voor ons een belangrijke stap. Het is een mooie match en we hebben hetzelfde DNA: creativiteit, ondernemerschap en vakmanschap staan zowel bij ons als bij Marcommit centraal. We zien veel mooie kansen om samen te werken binnen de community.” Vertelt Frans de Vries, CEO van Only.

Overnameadviseur
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Only begeleid en geadviseerd gedurende het gehele overnameproces. Zo heeft Match Plan onder andere de propositie aangedragen, kennismakingsgesprekken gevoerd, de bieding opgesteld en uitonderhandeld, het due diligence onderzoek gecoördineerd en ondersteuning geboden aan de betrokken jurist bij het opstellen en uitonderhandelen van de transactiedocumentatie.

In het dealteam zaten namens Match Plan Lucas Troelstra, Matthias Duijzer en Rens Knevels.

Rens Knevels - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met Rens Knevels MSc RV Over Rens Knevels MSc RV