Menu Sluiten
Sluiten

Speel-Inn kinderopvang

Bezoek de website van Speel-Inn
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft Martin Bakker begeleid bij de verkoop van kinderopvangorganisatie Speel-Inn en Jump-Inn.

De Speel-Inn en Jump-Inn kinderopvang organisatie is in 2003 opgericht en door de jaren heen uitgegroeid tot een organisatie met ruim 120 medewerkers, 7 locaties in Noord-Holland en 1 in Utrecht. De organisatie biedt onder ‘Speel-Inn’ kinderdagverblijf en onder ‘Jump-Inn’ buitenschoolse opvang aan. Afgelopen jaar besloot eigenaar Martin Bakker om de organisatie vanwege gezondheid redenen te gaan verkopen. Hij koos ervoor om zich hierbij te laten begeleiden door Match Plan.

Speel inn
Foto referentie Speel Inn

Referentie

Interview met de klant

Wat is de meerwaarde van Match Plan bij het adviestraject?

Ze hebben veel verstand van zaken en daardoor ook heel veel zorgen bij mij weggenomen, dat is voor mij heel belangrijk geweest. Ook mijn accountant en voormalig financieel directeur waren zeer te spreken over de samenwerking met Match Plan.

Referentie

Advies van de klant voor andere ondernemers die hun bedrijf willen verkopen

Is er nog iets dat u andere ondernemers wilt meegeven bij de verkoop van hun bedrijf?

Dat is natuurlijk ook heel persoonlijk. Maar wat ik zelf zou willen meegeven is dat je de knoop moet doorhakken en daarna er ook vol voor moet gaan en niet meer in je hoofd terugkrabbelen of twijfelen. Als je eenmaal de beslissing hebt genomen moet je het gaan zien als een commercieel traject en proberen er niet te emotioneel in zitten. En verkoop je organisatie alleen aan iemand waar je een heel goed gevoel bij hebt. Na het zetten van je handtekening ben je niet direct van elkaar af, dus luister daarbij heel goed naar je gevoel.

Bedrijf verkoop klaar
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Interview met de klant

Zou u Match Plan aanraden bij vrienden en bekenden? Zo ja, waarom?

Ja absoluut! Ze denken met je mee, zijn proactief, komen afspraken na en het zijn daarnaast ook nog eens hele prettige mensen in de omgang. Wat ik ook goed vond is dat ze aangaven wanneer ze het niet met mij eens waren en mij dus niet naar de mond praatten. Waarom ze het dan niet met mij eens waren onderbouwden ze dan concreet, dat vind ik gewoon top.

Bedrijf verkopen

Nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen in de kinderopvang branche?

Download de whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
overnameadviseur kinderopvang
Erik Smidt - Partner Match Plan

Meer weten over de diensten van Match Plan?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV