Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf overnemen

Match Plan heeft, in samenwerking met ABACY Accountants & Belastingadviseurs, Art Group begeleid bij de overname van Fine Press Technics.

Match Plan heeft, in samenwerking met ABACY Accountants & Belastingadviseurs, Art Group begeleid bij de overname van Fine Press Technics in Kaatsheuvel. De werkzaamheden van Match Plan betroffen onder meer het waarderen van beide ondernemingen, juridische due diligence onderzoek en het opmaken van de overnamecontracten.

ART Group
Een bedrijf overnemen
Referentie

Beschrijving ART Group

Perspa is een internationaal opererende onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling en productie van stempels en matrijzen en het verzorgen van opstartseries voor stans- en spuitgietproducten. Ook richt Perspa zich op turn key projecten voor Original Equipment Manufacturing (OEM). In 2009 heeft Perspa zijn bedrijfsactiviteiten verbreed middels de strategische fusie met Art GWV en ARTooling.

Referentie

Beschrijving Fine Press Technics

Fine Press Technics (FPT) is een internationaal opererende productieonderneming die zich toelegt op het fijnstansen van complexe, hoogwaardige metalen onderdelen in grote volumes. De auto-industrie is de belangrijkste afnemer van fijnstansproducten. Ze worden toegepast in onder meer motoren en transmissies, en mechanismes voor stoelverstelling, buitenspiegels of portierssloten.

Bedrijf verkoop klaar
Fusie- en overnameadviseur
Referentie

Reden overname

Na de bedrijfsovername wordt FPT een volle dochter van ARTooling en zal onder de naam ART FPT de massa-fabricage activiteiten van de groep bundelen en uitbouwen. Het fijnstansen blijft vooralsnog de voornaamste focus. Maar ook het conventioneel stansen van hoogwaardige producten, met toleranties die vergelijkbaar zijn met hetgeen gebruikelijk is in het fijnstansen, gaat deel uitmaken van de activiteiten. Inmiddels zijn op dit gebied diverse projecten verkregen. De omzet in massa-fabricage zal daardoor de komende 5 jaar zeer sterk stijgen.

Bedrijf overnemen

Nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen in de industrie en productie branche?

Download de whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sector update industrie en productie
Hans van de Pas - Team

Meer weten over de diensten van Match Plan?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV