Menu Sluiten
Sluiten
banner kdv groot

Kinderopvang de Pepermolen

Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Kinderopvang de Pepermolen draagt aandelen over aan Stichting Kopwerk

Na jaren van succesvol ondernemen was Angela, oprichter van Kinderopvang de Pepermolen, toe aan een nieuwe uitdaging. Nu zij haar organisatie heeft verkocht aan Stichting Kopwerk kan zij beginnen aan een nieuw avontuur in Zweden.

logo de pepermolen groot
Kinderopvang de Pepermolen

Referentie

Beschrijving Kinderopvang de Pepermolen

De Pepermolen werd in 2008 opgericht door mevrouw A. van Kolthoorn en is actief in de kinderopvang. Vanuit een centraal gelegen locatie op Texel (Oosterend) wordt er opvang geboden binnen een kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf waar het kind centraal staat.

Referentie

Beschrijving Stichting Kopwerk

Stichting Kopwerk stuurt op dit moment in Noordelijk Noord-Holland (Texel, de Kop van Noord-Holland en West-Friesland), 27 basisscholen aan.  21 Christelijke, 5 openbare en 1 school met een antroposofische grondslag.

Ruim 400 medewerkers van Kopwerk zorgen ervoor dat ongeveer 3500 kinderen iedere dag kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen. De scholen zijn toegankelijk voor alle leerlingen, ongeacht nationaliteit, godsdienst of levensbeschouwing. Onder het motto “lokaal wat kan en centraal wat wint” wil Kopwerk groot zijn in kleinschaligheid.

Stichting Kopwerk
rol van match plan bij bedrijfsverkoop

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft het gehele verkooptraject van begin tot eind begeleid. Vanuit Match Plan zaten Arno Dielesen, Yvo Bruin en Reg Schreurs in het dealteam.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV