Menu Sluiten
Sluiten
Strikolith desktop

Strikolith – Bedrijf verkopen

Bezoek de website van Strikolith
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft Strikolith begeleid bij de verkoop aan Weber Beamix

Wij hebben Strikolith mogen begeleiden tijdens de verkoop aan Weber Beamix (onderdeel van het Franse beursgenoteerde Saint–Gobain). Door de krachtenbundeling verstevigt Weber Beamix haar positie op de Benelux markt als producent en leverancier van bouwmaterialen voor de ruw- en afbouw. De overname sluit feilloos aan op de op groei en meerwaarde gerichte ontwikkelingsstrategie van Saint-Gobain.

strikolith
Productiebedrijf verkopen

De onderneming

Bekijk de video met Stefan van Strien

Stefan van Strien, algemeen directeur en eigenaar van Strikolith, zegt: “Weber Beamix past perfect bij ons gezien de gelijksoortige waarden en bedrijfscultuur en is voor ons de ideale partner om continuïteit te garanderen en verder te kunnen groeien. Hun wereldwijde expertise en uitgebreide netwerk stelt ons in staat om ons zowel in de Benelux als internationaal verder te ontwikkelen.” De toekomstige directie van Strikolith, dat als zelfstandige onderneming actief blijft, zal worden gevoerd door Stefan van Strien en Bas Huysmans.

Namens Match Plan vormden Erik Smidt, Rens Knevels, Lucas Troelstra en Reg Schreurs het deal team tijdens deze transactie.

Erik Smidt - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV