Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Kinderopvang

Kinderopvang

Wij helpen u bij elke stap van het (ver)kooptraject

  • Partnerschap met Kinderopvangtotaal
  • Groot newerk MKB bedrijven
  • Eigen specialisten in huis
Lees verder
Terug naar branches
Overnameadviseur kinderopvang

Een kinderopvang overnemen of verkopen? Wij zijn dé overnameadviseur voor de kinderopvang

Bent u zich aan het oriënteren op een mogelijke verkoop van uw kinderopvangorganisatie? Of wilt u juist een kinderdagverblijf overnemen? Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn en het is dan ook goed om een overnameadviseur met ervaring binnen de kinderopvang in te schakelen. Het is een gebeurtenis met een aanzienlijke financiële, operationele maar ook emotionele impact. Wij, als overnameadviseur kinderopvang, weten hier alles van en hebben de laatste jaren tientallen ondernemers mogen begeleiden bij zowel kinderopvang overnames als kinderopvang verkooptrajecten.

Partnerschap Kinderopvangtotaal

Sinds april 2023 is Match Plan officieel partner geworden van Kinderopvangtotaal. Kinderopvangtotaal is hét toonaangevende platform voor professionals in de kinderopvangsector, waar trends, nieuws en inzichten worden gedeeld om de sector te versterken en te laten groeien.

Partnerschap Match Plan x Kinderopvangtotaal
Overnamespecialist kinderopvang Arno
Overnameadviseur kinderopvang

Begeleiding bij elke stap van het (ver)kooptraject

Onze overnamespecialisten begeleiden u bij het volledige overname- of verkooptraject. Kennis van de kinderopvangbranche is van essentieel belang om onze klanten van de beste verkoopvoorwaarden te verzekeren.

Onze overnamespecialist, Manager M&A Kinderopvang, Arno Dielesen is zelf jarenlang ondernemer geweest in de kinderopvang. Door zijn kennis van de sector te combineren met zijn kennis van fusies en overnames weten wij precies wat er speelt in de sector, welke partijen er actief zijn en welke potentiële kopers of overnamekandidaten er voor uw organisatie interessant zijn.

Kinderopvang overnemen of verkopen

Webinar - Overnames binnen de kinderopvang

Wat u moet weten voordat u een kinderopvang overneemt of verkoopt. Onze overnamespecialist kinderopvang Arno Dielesen en Erik Smidt nemen u mee in de laatste ontwikkeling binnen de sector.

Wat maakt dat veel kopers (zowel investeerders als strategen) interesse hebben in de kinderopvangbranche? Wat is een kinderopvang eigenlijk waard? En hoe maakt u de beste keuze voor úw onderneming? Het komt allemaal aan bod tijdens ons webinar.

</div class>

podcast overnameontwikkelingen kinderopvang
Overnameadviseur kinderopvang

Podcast: Overnameontwikkelingen kinderopvang

Linde Koudstaal gaat in gesprek met onze overnamespecialist kinderopvang Arno Dielesen, over de laatste overnameontwikkelingen binnen de kinderopvang. Hoe ziet de overnamemarkt eruit? Is het op dit moment een goed moment om een onderneming over te nemen, of is het juist het perfecte moment om te verkopen? Luister hem hier direct op deze pagina, via Spotify of via Apple Podcasts.

overnameadviseur kinderopvang

Overnameadviseur kinderopvang: bent u zich aan het oriënteren op een (ver)kooptraject?

Bent u zich aan het oriënteren op een verkoop van uw kinderdagverblijf of wilt u een kinderdagverblijf overnemen? Bekijk dan van via onderstaande pagina’s over nog meer informatie over deze trajecten. Of vraag een gratis adviesgesprek aan met een overnameadviseur kinderopvang om samen te kijken hoe wij u het best kunnen adviseren tijdens het (ver)kooptraject.

Kinderdagverblijf verkopen of aankopen
Nieuws overnames kinderopvang
Sector update m&a de kinderopvang

Bent u benieuwd naar alle ontwikkelingen op het gebied van overnames?

Download de sector update kinderopvang.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Er komt ongelofelijk veel op je af als je een onderneming gaat verkopen, veel meer dan je van tevoren kan bedenken.” – Sanne de Bruijn, voormalig eigenaresse kinderopvang SamSam

Match Plan begeleidt Kinderdagverblijf SamSam aan SKO.

Referentie SamSam
Afgeronde opdrachten Kinderopvang

Een aantal van onze referenties

Laden..
Arno Dielesen - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met Arno Dielesen BA Over Arno Dielesen BA