Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - BSO Wijs!

BSO Wijs! – Bedrijf verkopen

Bezoek hier de website van BSO Wijs!
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt BSO Wijs! bij de verkoop aan Kids Lodge

Match Plan heeft Frija Bleijerveld en Sandra Hofhuis van BSO Wijs! mogen begeleiden bij de verkoop van 100% van de aandelen. Dit aan diens nieuwe eigenaar Kids Lodge, met Holland Capital als investeringsmaatschappij er achter sinds september 2021. Dit is de tweede acquisitie waar wij hebben geholpen voor de buy and build strategie van Kids Lodge.

BSO Wijs! logo
Over BSO Wijs!
Referentie

Over BSO Wijs!

BSO Wijs is opgericht in 2011 en biedt ‘BuitenSpeelOpvang’ voor kinderen van 4 – 12 jaar. Ze heeft 10 vestigingen in regio Utrecht en laat ruim 670 kinderen buitenspelen. Het uitgangspunt van BSO Wijs! is dat kinderen het hele jaar kunnen buitenspelen. Door dit unieke concept krijgen de kinderen alle verantwoordelijkheid en vrijheid die ze helpen om zichzelf uit te dagen en te ontwikkelen. De coördinatie en motoriek van kinderen wordt tijdens het spelen ontwikkeld en ook het sociale aspect speelt een grote rol. De visie van BSO Wijs! is dat buiten spelen goed is voor kinderen; kinderen leren spelenderwijs nieuwe dingen en worden fysiek en sociaal sterker.

Referentie

Over Kids Lodge

Kids Lodge is opgericht in 2009 en biedt met een team van meer dan 400 medewerkers opvang aan circa 2.500 kinderen in de leeftijd 0 tot 12 jaar. Naast opvang biedt Kids Lodge ook een Party Lodge, Sport Lodge en Family Lodge aan om zichzelf ook als familiecentrum neer te zetten. Met locaties in Houten, IJsselstein, Zeist en Bunnik is Kids Lodge een bekende naam in de regio Utrecht.

Over Kids Lodge
Over Holland Capital
Referentie

Over Holland Capital

Holland Capital heeft in de afgelopen 40 jaar meer dan 180 Nederlandse MKB-ondernemingen geïnvesteerd. Zij zijn actief in de sectoren Healthcare, Technology en Agrifood. Holland Capital wordt ondersteund door een breed netwerk aan ondernemers. Holland Capital is sinds september 2021 als aandeelhouder betrokken bij Kids Lodge. Zij ondersteunen de organisatie actief bij zowel de operationele als de strategische ontwikkeling van Kids Lodge.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van BSO Wijs! gedurende het gehele proces bijgestaan en geadviseerd. We hebben onder andere geholpen bij:

  • Het opstellen van een waardebepaling van het bedrijf; en
  • Het begeleiden van het gehele verkoopproces van a tot z oftewel van het opstellen van het informatiememorandum, het benaderen van partijen, de begeleiding van het boekenonderzoeken tot de controle en bewaking van de transactiedocumentatie.

De opdracht is namens Match Plan uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Arno Dielesen, Yvo Bruin en Niels Beckers.

Rol van Match Plan x BSO Wijs!
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV