Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Kinderdagverblijf Stip & Stap

Kinderdagverblijf Stip & Stap – Bedrijf verkopen

Bezoek hier de website van KION
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Kinderdagverblijf Stip & Stap met de verkoop aan KION

Match Plan heeft aandeelhouder Miranda Soetekouw van Kinderdagverblijf Stip & Stap mogen begeleiden bij de verkoop van de aandelen aan KION (Stichting Kinderopvang Nijmegen).

Kinderdagverblijf Stip & Stap logo
Over Kinderdagverblijf Stip & Stap
Referentie

Over Kinderdagverblijf Stip & Stap

Kinderdagverblijf Stip & Stap is actief in de kinderopvang en gevestigd in de gemeente Beneden-Leeuwen (Gelderland). Stip & Stap verzorgt zowel dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in drie horizontale groepen als buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar in 2 groepen. De dagopvang heeft op dit moment 43 kindplaatsen en de BSO heeft 32 kindplaatsen. Ze kenmerkt zich door de flexibele kinderopvangcontracten met klanten. De kernwaarden van Stip & Stap zijn vooral de sfeervolle en huiselijke stijl van inrichting, vernieuwde buitenruimte en een heel hecht team met een klantvriendelijke aanpak.

Referentie

Over KION

KION (Stichting Kinderopvang Nijmegen) is een organisatie die kinderopvang biedt aan 10.000 kinderen op ruim 180 locaties in Nijmegen en omliggende gemeenten. Ze biedt een breed en divers aanbod in kinderdagverblijf, peutergroepen en buitenschoolse opvang. KION heeft 1.200 medewerkers die zich inzetten voor de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs, samen in een groep, met deskundige én betrokken medewerkers, uitdagend spelmateriaal en in een rijke omgeving. Hierdoor leren kinderen goed om te gaan met zichzelf, anderen en de wereld om hen heen.

Over KION
Rol van Match Plan x Kinderdagverblijf Stip & Stap
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Kinderdagverblijf Stip & Stap gedurende het gehele proces bijgestaan en geadviseerd. We hebben onder andere geholpen bij het opstellen van een waardebepaling van het bedrijf en het begeleiden van het gehele verkoopproces. Denk hierbij aan het opstellen van het informatiememorandum, het benaderen van partijen, de begeleiding van het boekenonderzoeken tot het opstellen van de transactiedocumentatie bij de notaris.

In het dealteam van Match Plan zaten Arno Dielesen, Iris Roozenburg, Reg Scheurs, Carlijn Stevens en Sebastiaan Hoftijzer.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV